onsdag 01. februar 2017

Vagtskifte hos forsikring

Frede Østrup, Aalestrup, takker af efter 39 år i branchen

Frede Østrup takker af efter 39 år som forsikringsmand. Han bliver afløst af Renè Sørensen.

AALESTRUP: Frede Østrup begyndte i 1978 som assurandør i Forsikringsselskabet Plansikring med hovedkontor i Stilling ved Skanderborg

- Det var jo en ny og spændende periode, der begyndte med en masse nye udfordringer for forsikringsbranchen med indtegning af mange nye kunder, både inden for privat, landbrug  og erhverv, fortæller Frede Østrup. I 1991 solgte Plansikring selskabet til det Tyske Selskab Provinzial med hovedsæde i Kiel. Vi kom så til at hedde ”Provinzial Danmark”.  Provinzial havde et andet koncept at virke på. Hvor jeg tidligere var ansat som assurandør,  blev jeg selvstændig agenturindehaver, med tre  ansatte, to assurandører og en kontorassistent. Det var en dejlig tid med et godt team, som arbejdede med både indtegning af nye kunder og varetagelse af skadebehandlingen.

I 2001 solgte ”Provinzial” selskabet til det gamle hæderkronede Selskab Alm. Brand, hvor selskabet så i en periode kom til at hedde ”Provinsforsikring  Alm. Brand” , men det  blev så senere fusioneret op i moderselskabet Alm. Brand, hvor Frede Østrup  så igen blev ansat som  assurandør, da de ikke brugte agenturmodellen.

- Det er så blevet til 39 år i branchen, en spændende periode også rent udviklingsmæssigt, hvor vi i 1978 indledte med papirbegæringen m.v. og her de senere år har haft den bærbare computer med ud til kunderne, så vi selv kunne gøre arbejdet færdigt, jo den teknologiske vikling har også i forsikringsbranchen gjort arbejdet lettere, siger Frede Østrup.

Selv om det er med blandede følelser og lidt vemod, glæder Frede Østrup sig til at være mere derhjemme hos fru Kirsten, og han mener ikke at tiden vil falde lang. I den nærmeste tid er der en del papirer, der skal sorteres og på ejendommen i Markedsdalen har Frede Østrup  også et lille fritidslandbrug.

- Det har været en rigtig dejlig tid, siger Frede Østrup, med dejlige trofaste kunder, som jeg har haft et godt og tillidsfuldt forsikringssamarbejde med igennem årene.

Tager over

Som afløser for Frede Østrup kommer også en lokal mand,  René Sørensen, som er opvokset ved Vesterris.  Renè Sørensen har gået i skole i Aalestrup, derefter på Aars Handelsskole og senere gennemførte han en gymnasial uddannelse i Viborg.

René Sørensen er 41 år og bor nu i den gamle skole i Svoldrup. Han har siden gennemført en ejendomsmægleruddannelse og er nu i gang med at færdiggøre forsikringsuddannelsen på Forsikringsakademiet. Han har dog allerede en tid været assurandør i Skive, Salling og på Fur, men nu hvor Frede Østrup har valgt at stoppe, var det naturligt, at han også fik Aalestrup med som kundeområde.

- Jeg kender jo Aalestrup hvor jeg er født, opvokset,  har gået i skole, dyrket sport, skabt relationer og stiftet familie i området.

Jeg er en person med benene solidt plantet i den himmerlandske muld, og glæder mig meget til at komme i gang og møde eksisterende og nye relationer, siger René Sørensen.


onsdag 29. juli 2020

Sommerens sidste solnedgangskoncert

onsdag 29. juli 2020

Stort besøgstal i rosenparken i Aalestrup

AALESTRUP: Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev indviet for 53 år siden, i juli 1967, under stor...

onsdag 29. juli 2020

Bæredygtig fjernvarme fra Aalestrup til Nørager

Aalestrup-Nørager Energi er på forkant med klimaaftale

onsdag 22. juli 2020

Forstander blev godt modtaget i Aalestrup

Svend Hansen tiltræder på naturefterskolen 1. august

onsdag 22. juli 2020

Fællessang og fortælling i Hvam

HVAM: Omkring 70 børn og voksne fra nær og fjern deltog fredag aften,  17. juli i fællessang...

onsdag 22. juli 2020

Nye muligheder for gå-ture i Aalestrup

Borgerforslag om kortlægning af stier bliver nu ført ud i livet

onsdag 15. juli 2020

Gedsted Mejeri slap billigt fra indbrud

GEDSTED: Der skal en ny nøddør og måske mere sikring til på Gedsted Mejeri.Det mener medejer Mike...

onsdag 15. juli 2020

Færgen Mary i Hvalpsund binder kommuner sammen

Gratis overfart i juli har givet travlhed på overfarten til Sundsøre

onsdag 15. juli 2020

Aftenmusik i Aalestrup

AALESTRUP: "Aftenmusik ved åen" i Aalestrup blev til aftenmusik under bøgen.De to lokale...

onsdag 08. juli 2020

Utryghed ved den nye bro over Simested Å

Lokalpolitiker har bragt bekymringer videre

Arkiv

ingen nyheder i denne liste