onsdag 01. februar 2017

Vagtskifte hos forsikring

Frede Østrup, Aalestrup, takker af efter 39 år i branchen

Frede Østrup takker af efter 39 år som forsikringsmand. Han bliver afløst af Renè Sørensen.

AALESTRUP: Frede Østrup begyndte i 1978 som assurandør i Forsikringsselskabet Plansikring med hovedkontor i Stilling ved Skanderborg

- Det var jo en ny og spændende periode, der begyndte med en masse nye udfordringer for forsikringsbranchen med indtegning af mange nye kunder, både inden for privat, landbrug  og erhverv, fortæller Frede Østrup. I 1991 solgte Plansikring selskabet til det Tyske Selskab Provinzial med hovedsæde i Kiel. Vi kom så til at hedde ”Provinzial Danmark”.  Provinzial havde et andet koncept at virke på. Hvor jeg tidligere var ansat som assurandør,  blev jeg selvstændig agenturindehaver, med tre  ansatte, to assurandører og en kontorassistent. Det var en dejlig tid med et godt team, som arbejdede med både indtegning af nye kunder og varetagelse af skadebehandlingen.

I 2001 solgte ”Provinzial” selskabet til det gamle hæderkronede Selskab Alm. Brand, hvor selskabet så i en periode kom til at hedde ”Provinsforsikring  Alm. Brand” , men det  blev så senere fusioneret op i moderselskabet Alm. Brand, hvor Frede Østrup  så igen blev ansat som  assurandør, da de ikke brugte agenturmodellen.

- Det er så blevet til 39 år i branchen, en spændende periode også rent udviklingsmæssigt, hvor vi i 1978 indledte med papirbegæringen m.v. og her de senere år har haft den bærbare computer med ud til kunderne, så vi selv kunne gøre arbejdet færdigt, jo den teknologiske vikling har også i forsikringsbranchen gjort arbejdet lettere, siger Frede Østrup.

Selv om det er med blandede følelser og lidt vemod, glæder Frede Østrup sig til at være mere derhjemme hos fru Kirsten, og han mener ikke at tiden vil falde lang. I den nærmeste tid er der en del papirer, der skal sorteres og på ejendommen i Markedsdalen har Frede Østrup  også et lille fritidslandbrug.

- Det har været en rigtig dejlig tid, siger Frede Østrup, med dejlige trofaste kunder, som jeg har haft et godt og tillidsfuldt forsikringssamarbejde med igennem årene.

Tager over

Som afløser for Frede Østrup kommer også en lokal mand,  René Sørensen, som er opvokset ved Vesterris.  Renè Sørensen har gået i skole i Aalestrup, derefter på Aars Handelsskole og senere gennemførte han en gymnasial uddannelse i Viborg.

René Sørensen er 41 år og bor nu i den gamle skole i Svoldrup. Han har siden gennemført en ejendomsmægleruddannelse og er nu i gang med at færdiggøre forsikringsuddannelsen på Forsikringsakademiet. Han har dog allerede en tid været assurandør i Skive, Salling og på Fur, men nu hvor Frede Østrup har valgt at stoppe, var det naturligt, at han også fik Aalestrup med som kundeområde.

- Jeg kender jo Aalestrup hvor jeg er født, opvokset,  har gået i skole, dyrket sport, skabt relationer og stiftet familie i området.

Jeg er en person med benene solidt plantet i den himmerlandske muld, og glæder mig meget til at komme i gang og møde eksisterende og nye relationer, siger René Sørensen.


onsdag 27. maj 2020

Fra politiets døgnrapport

Tre sigtelser til mand fra AalestrupAALESTRUP: En 22-årig bilist fra Aalestrup blev kl. 23 tirsdag...

onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

onsdag 27. maj 2020

Tæt X-Factor løb for Mathilde fra Aalestrup

AALESTRUP: Det foregik selvfølgelig i København, men fra sin familiebase i Aalestrup har Mathilde...

onsdag 27. maj 2020

Bryllupspavillonen i Aalestrup renoveret

Lions-medlemmer har gjort pavillonen klar

onsdag 20. maj 2020

Der bliver ingen badeture i svømmeren i Aalestrup i år

Aalestrup Idrætscenter har stadig store ønsker for friluftsbadet

onsdag 20. maj 2020

Carpe Diem i Aalestrup igen tildelt flot pris

Foreningen har fået Andelskassernes pris

onsdag 13. maj 2020

Ny forening for aktive unge er startet i Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Det er nok en forening af de mere usædvanlige, men ikke desto mindre er...

onsdag 13. maj 2020

Igen hærværk i Rosenparken

Af Hanne MonradAALESTRUP: Siden Naturbasen som ligger i Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev...

onsdag 06. maj 2020

Vesthimmerland stor vinder i udligningsreform

Kommunen får statsfinansierede skattelettelser for 39,2 mio. kr.

onsdag 06. maj 2020

Mindedag for befrielsen måtte aflyses i Aalestrup

Måske højtidelighed på et senere tidspunkt

Arkiv

ingen nyheder i denne liste