onsdag 15. februar 2017

Bolig Punkt i Aalestrup bliver delt op i to firmaer

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Gennem en meget lang årrække, ja faktisk siden 1970, har der været solgt gardiner og tæpper til den store guldmedalje fra firmaet Bolig Punkt i Aalestrup.

Firmaet startede i Jernbanegade i marts 1970. Det var Axel Pedersen, der i samarbejde med den daværende manufakturforretning ”Ester Nielsen” startede op med tæpper, gardiner og boligudstyr.

Hurtigt blev det en af områdets førende forretninger og lokalerne blev for små. I 1978 blev der i østre ende af Aalestrup bygget en stor flot bygning, der foruden det nuværende sortiment også kom til at rumme en kæmpeafdeling med møbler og senge.

Siden den tid er firmaet Bolig Punkt, hvor også Aage Kibsgaard kom til i 1973 og blev medejer i 1978,  blevet  et solidt drevet firma, som altid har ydet en stor service og kunderne er strømmet til, for hos Bolig Punkt var servicen, også hos medarbejderne, i top og kvaliteten var høj.

Men nu har firmaet, stadig med Axel Pedersen og Aage Kibsgaard i spidsen, valgt at dele firmaet op, så deres mangeårige medarbejder, Allan Larsen, overtager afdelingen med tæpper og gardiner. De to vil herefter, sammen med Bodil Andersen, der har været i firmaet siden 1976, koncentrere sig om det nye koncept med møbler og senge som i takt med, at der bliver mere plads, vil blive udvidet i forretningen i Borgergade 39. 

Allan Larsen, 50 år og bosat i Hornum, overtager således afdelingen med tæpper og gardiner fra 15. februar og flytter samtidig sit nye firma ”Punkt” til Borgergade 17 A.

Allan er uddannet tømrer men har i mange år beskæftiget sig med montering. Igennem 11 år var han ansat hos ” Hornum Tæpper og Gardiner” og de seneste 10 år hos Bolig Punkt, hvor han selvfølgelig er blevet godt kendt med kundekredsen og kunderne ved, at når det er Allan der kommer, så er kvaliteten i top.

I den sparsomme fritid er der tid til at tage sig af familien, der omfatter hustruen samt tre børn og to børnebørn. Sommerhuset i Trend skal også passes og en tur på motorcyklen vil Allan også gerne have tid til.

Allan Larsen glæder sig til at starte op i det nye firma og han håber på, at såvel nuværende som nye kunder vil besøge ham på den nye adresse.  Allan Larsen håber på, at der hurtig vil blive basis for mindst en medarbejder mere, men indtil vil sønnen, Anders, der også gennem seks år har været ansat hos Bolig Punkt, og nu er i lære som maler, hjælpe til når der er behov.

Allan Larsen fortsætter med alle de gode mærker og kvaliteter, som tideligere indenfor tæpper og gardiner men han vil som noget nyt også have trægulve med i sortimentet for eftertiden.Allans anden søn Kasper, som er uddannet tømrer vil også være behjælpelig, specielt når det drejer sig om det nye tiltag i form af trægulve.  Allan starter med at åbne den nye forretning ”Punkt” i morgen, torsdag, 16. februar og torsdag, 2. marts vil der blive officielt åbnet, hvor der også vil være et væld af gode tilbud og overraskelser til kunderne, lover Allan Larsen.


onsdag 18. juli 2018

Nu 100 medarbejdere hos Treco i Aalestrup

AALESTRUP: Maskinfabrikken Treco i Aalestrup har godt gang i produktionen. Her i sommer har de haft...

onsdag 18. juli 2018

Et unikt museum i Aalestrup

AALESTRUP: Den herskabelige og smukke villa, der i 1921 blev opført som direktørbolig for...

onsdag 11. juli 2018

30 år med Sommerskole og Jydeværksted i Aalestrup

Siden begyndelsen har sommerskolerne bredt sig til hele Vesthimmerlands Kommune

onsdag 11. juli 2018

Uddeleren i Aalestrup vendte hjem til 30 års jubilæum

AALESTRUP: Per Mortensen, eller Brugs Per som han også er kendt, havde i torsdags 30 års jubilæum...

torsdag 05. juli 2018

Lokal forfatters fodboldfeber i bogform

KLEJTRUP: Forfatteren Nils Finderup fra Klejtrup har krydset ekstra mange fingre for, at det skulle...

onsdag 04. juli 2018

Afbrændingsforbud fra i dag kl. 12

VESTHIMMERLAND: Der er fra i dag onsdag kl. 12 indført afbrændingsforbud i samtlige danske...

onsdag 04. juli 2018

Rejsegilde i Rema 1000 i Aalestrup

Det store nye supermarked bliver genåbnet til september

onsdag 04. juli 2018

Udsalgsstart med grillmad, musik og kræmmermarked

Der var gang i salgsboderne i Aalestrup

onsdag 27. juni 2018

Nødvendigt med donationer fra byens og egnens borgere

Af Thorkil Christensen AALESTRUP: Det er lige så værdigt at leve på landet som i de store byer -...

onsdag 27. juni 2018

Flot og Iderigt optog i Gedsted

Af Hanne Monrad GEDSTED: Søndag formiddag stod en stor del af Gedsted borgere klar, flest havde...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste