onsdag 03. maj 2017

Stående applaus til Neighbours & Friends

Igen en stor musikalsk oplevelse i Aalestrup

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Flere gange under den over to timer lange koncert, fredag aften i Aalestrup Idrætscenter, var publikum så begejstret for, hvad de så og hørte, at man måtte give orkestret en velfortjent stående applaus.

De mange, der var mødt op til endnu en koncert med ”Mariehaven”`s  dygtige musikere med Helge Engelbrecht i spidsen var ovenud begejstret for en virkelig vellykket og professionel koncert.

Per Bisgaard bød velkommen til de mange der havde valgt at bruge en fredag aften i Aalestrup Idrætscenter og det var der vist ingen der fortrød. Fra orkestret, med ”Godfather” selv, Helge Engelbrecht, i spidsen,  gik på scenen kl. 20.00 og til det sidste nummer, to en halv time senere var blevet leveret, var der så meget gang i musikere og sangere, at taget var ved at lette, dels af den festlige musik og sang, dels af publikums  applaus.

Neighbours  &  Friends,  der tæller 11 medlemmer, alle fantastisk musikalske personer, der forstår at levere varen. Alle er uden undtagelse så professionelle og kan både synge og spille flere instrumenter, så det er en lyst. Og hele tiden med et højt humør, som smitter af på publikum.

Helge Engelbrecht udtrykte sin glæde over at være tilbage i Aalestrup. Han huskede koncerten sidste år i og havde glædet sig til at vende tilbage til byen med ”vennerne” i år.

Mange havde sikkert forventet at koncerten ville være en gentagelse af sidste års koncert, men det var absolut ikke tilfældet, selvom mange af deres mest populære og kendte sange selvfølgelig også var med, var der mange nye sange og solistoptrædener med, så man fornemmede en helt anderledes oplevelse, der var mindst lige så god og oplevelsesrig som i 2016.

Helge Engelbrecht er jo ham, der binder de forskellige numre sammen og det gør han på en helt speciel og finurlig måde, som virker rigtig godt med humor og små anekdoter. Han er også god til at præsentere de forskellige medlemmer af orkesteret på en god og varm måde, så man føler, at de har det rigtig godt og hyggeligt med hinanden og det smitter af og når ud over scenekanten.

I Mariehaven i sommeren 2016 havde man bedt publikum om at vælge nogle sange, som skulle med på repertoiret til koncerterne rundt om i landet og de populære sange var naturligvis med i aftenens koncert, bl.a. ”De smukke pi'r og drenge” og ”Sangen til livet” .

Gruppens dygtige pianist m.m. Ronnie Flyvbjerg Olesen spillede en helt vidunderlig potpourri over danske sange. De to dygtige piger Sidsel Marie og Sine gav også en prøve på, at de også udover at kunne spille på instrumenter også begge havde en flot sangstemme.

En af aftenens største bifald fik Tommy Rasmussen,  da han sang en af de flotte sange fra musicalen Chess.

Aftenen sluttede med et par ekstranumre og som absolut finale på en flot koncert samledes alle 11 i en gruppe hvor de sang ”A cappella”. 

Koncerten med Helge Engelbrecht og Newighbours var absolut igen af de helt musikalske oplevelser som Aalestrup har budt på.

Som en ekstra oplevelse satte hele gruppen sig, efter koncerten, ved et langbord for at snakke med publikum og skrive autografer inden de igen pakkede sammen for igen at drage til Ansager.


onsdag 29. juli 2020

Sommerens sidste solnedgangskoncert

onsdag 29. juli 2020

Stort besøgstal i rosenparken i Aalestrup

AALESTRUP: Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev indviet for 53 år siden, i juli 1967, under stor...

onsdag 29. juli 2020

Bæredygtig fjernvarme fra Aalestrup til Nørager

Aalestrup-Nørager Energi er på forkant med klimaaftale

onsdag 22. juli 2020

Forstander blev godt modtaget i Aalestrup

Svend Hansen tiltræder på naturefterskolen 1. august

onsdag 22. juli 2020

Fællessang og fortælling i Hvam

HVAM: Omkring 70 børn og voksne fra nær og fjern deltog fredag aften,  17. juli i fællessang...

onsdag 22. juli 2020

Nye muligheder for gå-ture i Aalestrup

Borgerforslag om kortlægning af stier bliver nu ført ud i livet

onsdag 15. juli 2020

Gedsted Mejeri slap billigt fra indbrud

GEDSTED: Der skal en ny nøddør og måske mere sikring til på Gedsted Mejeri.Det mener medejer Mike...

onsdag 15. juli 2020

Færgen Mary i Hvalpsund binder kommuner sammen

Gratis overfart i juli har givet travlhed på overfarten til Sundsøre

onsdag 15. juli 2020

Aftenmusik i Aalestrup

AALESTRUP: "Aftenmusik ved åen" i Aalestrup blev til aftenmusik under bøgen.De to lokale...

onsdag 08. juli 2020

Utryghed ved den nye bro over Simested Å

Lokalpolitiker har bragt bekymringer videre

Arkiv

ingen nyheder i denne liste