onsdag 10. maj 2017

Whiskysmagning til årsmøde

SuperBrugsen i Aalestrup har atter vind i sejlene

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Om det var udsigten til at smage på god whisky eller det var interesse for at høre nyt fra SuperBrugsen i Aalestrup, der torsdag i sidste uge lokkede mange interesserede til, skal vi lade være usagt, men den store spisesal på Aalestrup Realskole var fyldt helt op, da SuperBrugsens bestyrelse havde inviteret til årsmøde.

Alle gæster blev modtaget ved indgangen af såvel bestyrelse, som alle medarbejdere stod opstillet som velkomstkomite. Aftenen startede som sædvanligt med lækkert mad som slagtermesteren i Superbrugsen  og hans personale havde lavet.

Efter spisningen var det formand for butiksrådet, Gitte Vetter, der indledte den seriøse del af årsmødet med at fortælle lidt om årets gang i butikken i Aalestrup:

Så er der gået endnu et år og vi ser helt klart en stigende formkurve, sagde Gitte Vetter. Uddeler Bo Vestergaard har været her i et par år nu og det ser ikke ud til at vi  sådan lige med det første slipper af med ham. Det er vi i butiksrådet i øvrigt glad for, dels fordi vi mener, at han gør et godt stykke arbejde, men også at han har været i stand til at vende kurven. Det var også tvingende nødvendigt, for at vi skal bevare SuperBrugsen i Aalestrup, for det er tørre tal, der her er afgørende for Coop. Men der er stadig plads til forbedring.

Gitte Vetter kom ind på de forskellige opgaver uddeleren og butiksrådet har arbejdet med i det forgangne år, blandt andet digitalisering i forhold til medlemmer.

Butiksrådet har også været involveret, da SuperBrugsen i Aalestrup i 2016 kunne fejre 100 års jubilæum, blandt andet med stor pølseparty og fadøl en dejlig sommerdag. Ligesom der ofte har været aktiviteter i forretningen og blomstermarked udenfor, hvor rådet er en stor hjælp.

Gitte Vetter takkede til sidst de trofaste kunder, personalet og uddeleren for et godt samarbejde igennem året.

Derefter blev det uddeler Bo Vestergaards tur til at fortælle situationen fra hans side:

- Jeg stod her sidste år og lovede, at vi ville være Vesthimmerlands førende supermarked og hertil kan jeg kun sige, at vi er godt på vej. Vi har i årets første fire måneder lagt os langt over sidste års omsætning. Vi har nået vores budget og ligger faktisk langt over. Vi har vind i sejlene og fået en stabil drift, sagde Bo Vestergaard indledningsvis.

Bo Vestergaard kom ind på de problemer der var med en nedadgående kurve og som ny mand på posten var der en opgave med at blive anerkendt som ny uddeler.  Mange ændringer er der også sket i butikken men det er lykkedes godt og med mere profilering af de forskellige afdelinger.

Vi har nu en butik, som står flot og inspirerende næsten hver dag, vi har lidt udfordringer om søndagen grundet leverings tidpunkterne, sagde Bo Vestergaard og fortsatte med at fortælle om planerne i 2017. Også han rettede en tak til personale - som har kæmpet en hård kamp – og til butiksrådet  for god hjælp.

Så var der blevet tid til Whiskysmagningen og det stod Niels Lynggaard fra firmaet Smagning.dk for. Han fortalte om de forskellige whiskyarter og gæsterne fik lov til at smage på 11 forskellige slags whisky og en rom. Så der blev efterhånden en livlig snak rundt omkring ved bordene og alle var enige om, at det var en meget god aften og et godt initiativ fra SuperBrugsen i Aalestrup.


onsdag 27. maj 2020

Fra politiets døgnrapport

Tre sigtelser til mand fra AalestrupAALESTRUP: En 22-årig bilist fra Aalestrup blev kl. 23 tirsdag...

onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

onsdag 27. maj 2020

Tæt X-Factor løb for Mathilde fra Aalestrup

AALESTRUP: Det foregik selvfølgelig i København, men fra sin familiebase i Aalestrup har Mathilde...

onsdag 27. maj 2020

Bryllupspavillonen i Aalestrup renoveret

Lions-medlemmer har gjort pavillonen klar

onsdag 20. maj 2020

Der bliver ingen badeture i svømmeren i Aalestrup i år

Aalestrup Idrætscenter har stadig store ønsker for friluftsbadet

onsdag 20. maj 2020

Carpe Diem i Aalestrup igen tildelt flot pris

Foreningen har fået Andelskassernes pris

onsdag 13. maj 2020

Ny forening for aktive unge er startet i Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Det er nok en forening af de mere usædvanlige, men ikke desto mindre er...

onsdag 13. maj 2020

Igen hærværk i Rosenparken

Af Hanne MonradAALESTRUP: Siden Naturbasen som ligger i Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev...

onsdag 06. maj 2020

Vesthimmerland stor vinder i udligningsreform

Kommunen får statsfinansierede skattelettelser for 39,2 mio. kr.

onsdag 06. maj 2020

Mindedag for befrielsen måtte aflyses i Aalestrup

Måske højtidelighed på et senere tidspunkt

Arkiv

ingen nyheder i denne liste