onsdag 10. maj 2017

Whiskysmagning til årsmøde

SuperBrugsen i Aalestrup har atter vind i sejlene

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Om det var udsigten til at smage på god whisky eller det var interesse for at høre nyt fra SuperBrugsen i Aalestrup, der torsdag i sidste uge lokkede mange interesserede til, skal vi lade være usagt, men den store spisesal på Aalestrup Realskole var fyldt helt op, da SuperBrugsens bestyrelse havde inviteret til årsmøde.

Alle gæster blev modtaget ved indgangen af såvel bestyrelse, som alle medarbejdere stod opstillet som velkomstkomite. Aftenen startede som sædvanligt med lækkert mad som slagtermesteren i Superbrugsen  og hans personale havde lavet.

Efter spisningen var det formand for butiksrådet, Gitte Vetter, der indledte den seriøse del af årsmødet med at fortælle lidt om årets gang i butikken i Aalestrup:

Så er der gået endnu et år og vi ser helt klart en stigende formkurve, sagde Gitte Vetter. Uddeler Bo Vestergaard har været her i et par år nu og det ser ikke ud til at vi  sådan lige med det første slipper af med ham. Det er vi i butiksrådet i øvrigt glad for, dels fordi vi mener, at han gør et godt stykke arbejde, men også at han har været i stand til at vende kurven. Det var også tvingende nødvendigt, for at vi skal bevare SuperBrugsen i Aalestrup, for det er tørre tal, der her er afgørende for Coop. Men der er stadig plads til forbedring.

Gitte Vetter kom ind på de forskellige opgaver uddeleren og butiksrådet har arbejdet med i det forgangne år, blandt andet digitalisering i forhold til medlemmer.

Butiksrådet har også været involveret, da SuperBrugsen i Aalestrup i 2016 kunne fejre 100 års jubilæum, blandt andet med stor pølseparty og fadøl en dejlig sommerdag. Ligesom der ofte har været aktiviteter i forretningen og blomstermarked udenfor, hvor rådet er en stor hjælp.

Gitte Vetter takkede til sidst de trofaste kunder, personalet og uddeleren for et godt samarbejde igennem året.

Derefter blev det uddeler Bo Vestergaards tur til at fortælle situationen fra hans side:

- Jeg stod her sidste år og lovede, at vi ville være Vesthimmerlands førende supermarked og hertil kan jeg kun sige, at vi er godt på vej. Vi har i årets første fire måneder lagt os langt over sidste års omsætning. Vi har nået vores budget og ligger faktisk langt over. Vi har vind i sejlene og fået en stabil drift, sagde Bo Vestergaard indledningsvis.

Bo Vestergaard kom ind på de problemer der var med en nedadgående kurve og som ny mand på posten var der en opgave med at blive anerkendt som ny uddeler.  Mange ændringer er der også sket i butikken men det er lykkedes godt og med mere profilering af de forskellige afdelinger.

Vi har nu en butik, som står flot og inspirerende næsten hver dag, vi har lidt udfordringer om søndagen grundet leverings tidpunkterne, sagde Bo Vestergaard og fortsatte med at fortælle om planerne i 2017. Også han rettede en tak til personale - som har kæmpet en hård kamp – og til butiksrådet  for god hjælp.

Så var der blevet tid til Whiskysmagningen og det stod Niels Lynggaard fra firmaet Smagning.dk for. Han fortalte om de forskellige whiskyarter og gæsterne fik lov til at smage på 11 forskellige slags whisky og en rom. Så der blev efterhånden en livlig snak rundt omkring ved bordene og alle var enige om, at det var en meget god aften og et godt initiativ fra SuperBrugsen i Aalestrup.


onsdag 20. juni 2018

350 deltager i møde om sundhedshus i Aalestrup

Regionsrådsformand Ulla Astrup deltager også

onsdag 20. juni 2018

Masser af sport til byfesten i Hvam

Af Hanne Monrad HVAM: I aften onsdag starter By- og Sportsfesten i Hvam. Årets Kvikløb bliver...

onsdag 20. juni 2018

Gedeskægsfesten har lagt op til en slutspurt

Af Hanne Monrad GEDSTED: Hele ugen er der fest i Gedsted og det omfattende program er klar til at...

fredag 15. juni 2018

Transportminister ser på en mere nordlig motorvejslinje efter vesthimmerlandsk besøg

Transport-, Bygnings og Boligminister Ole Birk Olesen er positivt stemt overfor en mere nordlig...

fredag 15. juni 2018

Hash på toilettet i Knabergården

I går aftes, lidt over ti, overraskede politiet to unge mænd og en dreng på dametoilettet i...

onsdag 13. juni 2018

Regnvejr drillede flyarrangement i Gedsted

Af Hanne Monrad  GEDSTED: Der var lagt op til en festlig markering af etårsdagen for...

onsdag 13. juni 2018

Gedeskægsfesten er klar til at blive affyret

GEDSTED: Så er Gedsted snart klar til en ny Gedeskægsfest med masser af spændende aktiviteter på...

onsdag 06. juni 2018

Stor aktivitet ved kirken i Aalestrup

18. juni er der licitation på et nyt byggeri

onsdag 06. juni 2018

Grundlovsdag for 1200 børn i det fri i Aalestrup

Børnenes Grundlovsdag fejret med maner på stadion

onsdag 30. maj 2018

Badesæsonen indledes på lørdag i Aalestrup

På lørdag sker den officielle åbning endelig

Arkiv

ingen nyheder i denne liste