onsdag 26. juli 2017

Revlingefesten blev skudt i gang med vådt traktortræk

Af: Lars Lindberg

De vil feste igennem resten af ugen i Møldrup

De mørke skyer hang tungt over pladsen, da årets Revlingefest i søndags blev kickstartet med et stort traktortræk. Enkelte sorte skyer blev dog skabt af de potente traktorer, som deltog i konkurrencen.

MØLDRUP: Man må ikke håbe, at vejrguderne søndag sendte arrangørerne af Revlingefesten et signal om, hvordan de er stemt overfor årets byfest i Møldrup.

Traditionen tro blev festlighederne skudt i gang med et stort anlagt traktortræk, men vejret artede sig på ingen måde, da det i lange perioder stod ned i stænger, mens de store maskiner prøvede kræfter på den mere og mere mudrede bane. Tilskuerinteressen var dog ganske imponerende vejrliget taget i betragtning, og deltagerne i traktortrækket formåede da også adskillige gange at løfte stemningen med full pull - som naturligvis blev belønnet med "full pull-sangen".

Der var større trængsel ved fadølsanlægget og pølsevognen end ved isboden, men hvis vejrudsigten for de kommende dage holder stik, skulle der især lørdag og søndag blive ganske hæderligt isspisningsvejr.

Traditionen tro byder årets Revlingefest på en lang række aktiviteter for både unge og gamle. Mandag stod i fodboldens tegn, da der både blev spillet en hyggeturnering med KVIK, HBI, Løgstør og MTIF som deltagere samt en gade- og familiefodboldturnering.

Tirsdag stod den på kroketturnering og cykelløb, og onsdag vil der blandt andet blive spillet beachvolleyball og holdt "bette kur'n awten" i kulturcentret.

Torsdag vil der igen blive spillet en masse fodbold på stadion, og så vil der også være tid til bankospil i Møldruphallen og livemusik i teltet.

Fredag er der bilorienteringsløb med start fra parkeringspladsen på Jernbanegade, hvor handelsstandsforeningen og Revlingefestkomitéen serverer gratis grillmad, inden Los Ventos spiller op til dans i festteltet.

Lørdag er der fuld knald på hele dagen, når der først bliver løbet Mørkedaleløbet, hvorefter festlighederne blandt andet byder på gratis kaffebord, hestevognskørsel, motorcykeludstilling, havetraktortræk, børnedyrskue, stor vandkamp og Revlingebal.

Søndag sluttes Revlingefesten anno 2017 af med optog gennem byen, kagekonkurrence, ringridning, bagagerumssalg, revy, fællesspisning og kåring af Årets Møldrupborger, inden et stort festfyrværkeri sætter den endelige punktum for festivitassen.


onsdag 29. juli 2020

Sommerens sidste solnedgangskoncert

onsdag 29. juli 2020

Stort besøgstal i rosenparken i Aalestrup

AALESTRUP: Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev indviet for 53 år siden, i juli 1967, under stor...

onsdag 29. juli 2020

Bæredygtig fjernvarme fra Aalestrup til Nørager

Aalestrup-Nørager Energi er på forkant med klimaaftale

onsdag 22. juli 2020

Forstander blev godt modtaget i Aalestrup

Svend Hansen tiltræder på naturefterskolen 1. august

onsdag 22. juli 2020

Fællessang og fortælling i Hvam

HVAM: Omkring 70 børn og voksne fra nær og fjern deltog fredag aften,  17. juli i fællessang...

onsdag 22. juli 2020

Nye muligheder for gå-ture i Aalestrup

Borgerforslag om kortlægning af stier bliver nu ført ud i livet

onsdag 15. juli 2020

Gedsted Mejeri slap billigt fra indbrud

GEDSTED: Der skal en ny nøddør og måske mere sikring til på Gedsted Mejeri.Det mener medejer Mike...

onsdag 15. juli 2020

Færgen Mary i Hvalpsund binder kommuner sammen

Gratis overfart i juli har givet travlhed på overfarten til Sundsøre

onsdag 15. juli 2020

Aftenmusik i Aalestrup

AALESTRUP: "Aftenmusik ved åen" i Aalestrup blev til aftenmusik under bøgen.De to lokale...

onsdag 08. juli 2020

Utryghed ved den nye bro over Simested Å

Lokalpolitiker har bragt bekymringer videre

Arkiv

ingen nyheder i denne liste