onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Af: Hanne Monrad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

Der blev sunget fødselsdagssang og flaget for Per B. Mortensen.

AALESTRUP: Butiksrådet og uddeler Per B. Mortensen havde torsdag aften inviteret medlemmer i Coop til det årlige møde, hvor man kan få lidt mere at vide om forretningens tilstand.

Alle var inviteret til spisning forud for mødet og under spisningen blev der sunget fødselsdagssang for uddeler Per B. Mortensen, som i søndags kunne fejre sin 60 års fødselsdag. Det var ikke gået helt stille af, da SuperBrugsen i anledning af uddelerens fødselsdag og i øvrigt også SuperBrugsen 102 års fødselsdag havde en masse ekstra gode tilbud til kunderne.

Formand for Butiksrådet, Gitte Vetter, bød velkommen og tidligere uddeler Jens Brendborg blev valgt til at lede slagets gang som dirigent.

Gitte Vetter aflagde beretning fra Butiksrådet og sagde bl.a.:

- Ja, så gik der endnu et år og sædvanen tro, ikke uden de store udfordringer! Det har været svært at lave en beretning, da mange ting har været på stand by. Den største udfordring har været at vi igen skulle have en ny uddeler. Og hvad grunden var dertil? Der har været nogle store svind, som ikke var acceptabelt og det måtte der naturligvis handles på.

Velkomme til ny uddeler 

Gitte Vetter kunne glæde sig over at det var lykkedes, at få Per B. Mortensen tilbage til SuperBrugsen i Aalestrup.

- Nu ser vi fremad og jeg kan godt sige at tingene er ved at ændre sig til det bedre.

Gitte Vetter rettede en tak til personalet:

- I en turbulent periode er det vigtigt, at der er et godt, stabilt og loyalt personale og det må jeg sige, der har været.

Gitte Vetter sluttede sin beretning med at sige velkommen såvel til Per B. Mortensen, som til den nye slagtermester, Martin Boeriis og Natasha Hymøller, som er ny souschef.

Det er uddelerens lod at fortælle lidt om udviklingen og økonomien i det forgangne år. Men da Per B. Mortensen først er tiltrådt 1. januar i år var det begrænset, hvor meget han kunne sige om det.

Men han kunne dog fortælle at der har været en omsætningsfremgang i forhold til 2016 og tilskriver meget det gode resultat, at det i høj grad skyldes SuperBrugsen slagerafdeling.

- Vi har altid været gode til kød og det er det, der holder os inde i kampen, sagde Per B. Mortensen, og så er det er vigtigt at lytte til vore kunder. Vi har to gange om året en undersøgelse på nettet, hvor vi spørger ind til hvad i mener om SuperBrugsen og så er det vigtigt at vi sætter handlinger i gang, så det ikke er det samme gang på gang, der spørges. Vi indkalder så 10 forbrugere til en snak en aften om, hvad der kan gøres bedre!

- Hvad skal der så satses på i 2018?

- Vi skal fastholde den lokale forankring og sælge lokale varer, sagde Per B. Mortensen. Vi vil arbejde med ”ånden”, stemningen i butikken og vores mål er at sælge flere varer og selvfølgelig også gerne have flere kunder!

Der kommer mange faste nedsættelser på varer, det er godt i gang og vi har indført daglige tilbud i delikatessen.

Per B. Mortensen sluttede med at fortælle, at det var en svær beslutning, at komme tilbage, men han har mødt stor opbakning, som han takkede for.

På valg til butiksrådet var Gitte Vetter, Rosa Nørskov og Kjeld Sørensen, som alle blev genvalgt. Udover de tre er Anette Andersen og Anders Liltorp med i Butiksrådet, samt Jette Sørensen som er personalerepræsentant. 

Under eventuelt blev der diskuteret løst og fast, blandt andet var der delte meninger om de nye medlemsapp tilbud. Medlem af butiksrådet Anders Liltorp foreslog, at man kunne arrangere en aften, hvor kunderne kunne komme og få orientering og hjælp til at bruge det nye, som man mener, er kommet for at blive, men som ikke alle er tilfreds med.

Efter en hyggelig aften med god mad og god orientering, var der endnu en ”fødselsdagsgave” til de fremmødte. Alle fik et indkøbsnet med en god flaske vin med sig hjem.


onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

onsdag 24. marts 2021

Arbejdet i midtbyen er ved at 'synge på sidste vers'

Snart flytter de mange maskiner til andre gader i Aalestrup

onsdag 17. marts 2021

5. og 6. kl. tilbage på Aalestrup Skole

Skolens personale "sover med støvlerne på"

Arkiv

ingen nyheder i denne liste