onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Af: Hanne Monrad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

Der blev sunget fødselsdagssang og flaget for Per B. Mortensen.

AALESTRUP: Butiksrådet og uddeler Per B. Mortensen havde torsdag aften inviteret medlemmer i Coop til det årlige møde, hvor man kan få lidt mere at vide om forretningens tilstand.

Alle var inviteret til spisning forud for mødet og under spisningen blev der sunget fødselsdagssang for uddeler Per B. Mortensen, som i søndags kunne fejre sin 60 års fødselsdag. Det var ikke gået helt stille af, da SuperBrugsen i anledning af uddelerens fødselsdag og i øvrigt også SuperBrugsen 102 års fødselsdag havde en masse ekstra gode tilbud til kunderne.

Formand for Butiksrådet, Gitte Vetter, bød velkommen og tidligere uddeler Jens Brendborg blev valgt til at lede slagets gang som dirigent.

Gitte Vetter aflagde beretning fra Butiksrådet og sagde bl.a.:

- Ja, så gik der endnu et år og sædvanen tro, ikke uden de store udfordringer! Det har været svært at lave en beretning, da mange ting har været på stand by. Den største udfordring har været at vi igen skulle have en ny uddeler. Og hvad grunden var dertil? Der har været nogle store svind, som ikke var acceptabelt og det måtte der naturligvis handles på.

Velkomme til ny uddeler 

Gitte Vetter kunne glæde sig over at det var lykkedes, at få Per B. Mortensen tilbage til SuperBrugsen i Aalestrup.

- Nu ser vi fremad og jeg kan godt sige at tingene er ved at ændre sig til det bedre.

Gitte Vetter rettede en tak til personalet:

- I en turbulent periode er det vigtigt, at der er et godt, stabilt og loyalt personale og det må jeg sige, der har været.

Gitte Vetter sluttede sin beretning med at sige velkommen såvel til Per B. Mortensen, som til den nye slagtermester, Martin Boeriis og Natasha Hymøller, som er ny souschef.

Det er uddelerens lod at fortælle lidt om udviklingen og økonomien i det forgangne år. Men da Per B. Mortensen først er tiltrådt 1. januar i år var det begrænset, hvor meget han kunne sige om det.

Men han kunne dog fortælle at der har været en omsætningsfremgang i forhold til 2016 og tilskriver meget det gode resultat, at det i høj grad skyldes SuperBrugsen slagerafdeling.

- Vi har altid været gode til kød og det er det, der holder os inde i kampen, sagde Per B. Mortensen, og så er det er vigtigt at lytte til vore kunder. Vi har to gange om året en undersøgelse på nettet, hvor vi spørger ind til hvad i mener om SuperBrugsen og så er det vigtigt at vi sætter handlinger i gang, så det ikke er det samme gang på gang, der spørges. Vi indkalder så 10 forbrugere til en snak en aften om, hvad der kan gøres bedre!

- Hvad skal der så satses på i 2018?

- Vi skal fastholde den lokale forankring og sælge lokale varer, sagde Per B. Mortensen. Vi vil arbejde med ”ånden”, stemningen i butikken og vores mål er at sælge flere varer og selvfølgelig også gerne have flere kunder!

Der kommer mange faste nedsættelser på varer, det er godt i gang og vi har indført daglige tilbud i delikatessen.

Per B. Mortensen sluttede med at fortælle, at det var en svær beslutning, at komme tilbage, men han har mødt stor opbakning, som han takkede for.

På valg til butiksrådet var Gitte Vetter, Rosa Nørskov og Kjeld Sørensen, som alle blev genvalgt. Udover de tre er Anette Andersen og Anders Liltorp med i Butiksrådet, samt Jette Sørensen som er personalerepræsentant. 

Under eventuelt blev der diskuteret løst og fast, blandt andet var der delte meninger om de nye medlemsapp tilbud. Medlem af butiksrådet Anders Liltorp foreslog, at man kunne arrangere en aften, hvor kunderne kunne komme og få orientering og hjælp til at bruge det nye, som man mener, er kommet for at blive, men som ikke alle er tilfreds med.

Efter en hyggelig aften med god mad og god orientering, var der endnu en ”fødselsdagsgave” til de fremmødte. Alle fik et indkøbsnet med en god flaske vin med sig hjem.


onsdag 27. maj 2020

Fra politiets døgnrapport

Tre sigtelser til mand fra AalestrupAALESTRUP: En 22-årig bilist fra Aalestrup blev kl. 23 tirsdag...

onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

onsdag 27. maj 2020

Tæt X-Factor løb for Mathilde fra Aalestrup

AALESTRUP: Det foregik selvfølgelig i København, men fra sin familiebase i Aalestrup har Mathilde...

onsdag 27. maj 2020

Bryllupspavillonen i Aalestrup renoveret

Lions-medlemmer har gjort pavillonen klar

onsdag 20. maj 2020

Der bliver ingen badeture i svømmeren i Aalestrup i år

Aalestrup Idrætscenter har stadig store ønsker for friluftsbadet

onsdag 20. maj 2020

Carpe Diem i Aalestrup igen tildelt flot pris

Foreningen har fået Andelskassernes pris

onsdag 13. maj 2020

Ny forening for aktive unge er startet i Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Det er nok en forening af de mere usædvanlige, men ikke desto mindre er...

onsdag 13. maj 2020

Igen hærværk i Rosenparken

Af Hanne MonradAALESTRUP: Siden Naturbasen som ligger i Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev...

onsdag 06. maj 2020

Vesthimmerland stor vinder i udligningsreform

Kommunen får statsfinansierede skattelettelser for 39,2 mio. kr.

onsdag 06. maj 2020

Mindedag for befrielsen måtte aflyses i Aalestrup

Måske højtidelighed på et senere tidspunkt

Arkiv

ingen nyheder i denne liste