onsdag 09. januar 2019

Prinsens Musikkorps, Niels Olsen og festfyrværkeri

Afslutningen på den 13. nytårskoncert i Aalestrup bliver denne gang ekstra festlig

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Som en ekstra gave til koncertgæsterne til Nytårskoncerten i Aalestrup, torsdag, 17. januar i Aalestrup Idrætscenter, vil arrangørerne sørge for en festlig afslutning med et stort fyrværkeri, som vil foregå på stadion , umiddelbart efter koncerten.

Men forinden kan publikum glæde sig over et musikalsk fyrværkeri på scenen, når den populære skuespiller og entertainer Niels Olsen sammen med Prinsens Musikkorps indtager scenen. Igen i år er det dirigent René Bjerregaard Nielsen der styrer løjerne. 

Dirigenten og musikkorpset lover et brag af en koncert og glæder sig til samarbejdet med den populære Niels Olsen, som er en meget alsidig kunstner, som kan lidt af hvert.

- Det bliver simpelthen så morsomt, underholdende og ærligt. Det er et scoop, at vi nu skal på nytårsturné med ham, og vi i Prinsens Musikkorps glæder os i den grad til det unikke samarbejde, tilføjer René Bjerregaard Nielsen.

En spændt dirigent

Dirigenten René Bjerregaard Nielsen er, ligesom Niels Olsen, kendt for sit gode humør og sin lune. Alligevel er han lidt spændt på at skulle stå på scenen med ”spradebassen”.

De færreste er nok i tvivl om Niels Olsens store musikalitet, hvor han særligt i "Ørkenens Sønner" har vist sine evner som både sangskriver og sanger. Niels Olsen er et musikalsk menneske med tæft for de skæve indfald og humoristiske twists.

Niels Olsen har også skrevet sig ind i den danske filmhistorie med sine roller i klassikere som "Den eneste ene" og "Far til fire". For tiden fylder han danskernes tv-skærme i underholdningsprogrammet "Rundt på gulvet". 

Et levende orkester

Det kan godt være, at Prinsens Musikkorps kan finde ud af at marchere i takt, men et stift bekendtskab er musikkorpset ingenlunde.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps, og orkesteret er kendt for sin store musikalske spændvidde, der strækker sig fra alt mellem pop til pompøse marcher. Prinsens Musikkorps består af 16 musikere, og rygtet om messingorkesterets mange kvaliteter har for længst bredt sig i musikkens verden. Musikkorpset har således optrådt med en perlerække af store kunstnere.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre professionelle musikkorps. Det har til huse på Skive Kaserne og repræsenterer Forsvaret ved en lang række begivenheder.

Prinsens Musikkorps gæster i alt 12 byer i forbindelse med nytårskoncerterne som blev indledt lørdag den 5. januar i Galtenhallen. 

Som en tradition til nytårskoncerterne er oså, at Knaberparret kommer med pølsevognen og tilbyder "varm mad" før koncerten og i pausen.

Det er, som med alle de tidligere nytårskoncerter, kvartetten med Per Bisgaard, Dirk van Bolhuis, Lars Refsgaard og Søren Bruun i samarbejde med Musik - og Teaterforeningen Membranen, der står for at arrangere koncerten i Aalestrup.


onsdag 20. marts 2019

Fyldte hylder og glade kunder i Gedsted

Varegrupper flyttet og vægge taget ned for at gøre butik mere indbydende

onsdag 20. marts 2019

Røde Kors Aars-Aalestrup havde år med stor aktivitet

Der blev uddelt nåle for 10, 15 og 25 års frivilligt arbejde

onsdag 13. marts 2019

Børnekulturen satte sit præg på Aalestrup

Kulturugen AHA! rykkede ud på gader og torve i midtbyen

onsdag 13. marts 2019

Brugsen i Gedsted genåbner i dag

Brugsen i Balling fører brugsen videre

tirsdag 05. marts 2019

Knaberkongen serverede bigbandmusik for folket

Knaberkongen Ejner Noe havde sammen med sin musikalske ”legekammerat” Lars Refsgaard, taget...

tirsdag 05. marts 2019

Fastelavn blev fejret i Simested og Aalestrup

SIMESTED/AALESTRUP: Søndag var det fastelavnsdag og det blev naturligvis fejret i Aalestrup. Sidste...

onsdag 27. februar 2019

"Årets Nordjyde" er måske fra Aalestrup

130 nordjyder er indstillet til prisen

onsdag 27. februar 2019

Lystfiskere til fluedyst i Aalestrup for 16. gang

AALESTRUP: Det er både yderst seriøst og aldeles hyggeligt, når fluefiskere fra hele Jylland kommer...

onsdag 09. januar 2019

Ulbjerg gymnaster sprang ind i det nye år

ULBJERG: Ulbjerg Gymnastikforening startede det nye år, lørdag, 5. januar, hvor gymnastikforeningen...

onsdag 09. januar 2019

Prinsens Musikkorps, Niels Olsen og festfyrværkeri

Afslutningen på den 13. nytårskoncert i Aalestrup bliver denne gang ekstra festlig

Arkiv

ingen nyheder i denne liste