onsdag 15. april 2020

Forår på campingpladsen i Aalestrup

Den lille campingplads har fine faciliteter til gæsterne.

Connie Kjellerup har hejst flagene til sin første sæson som leder af Aalestrup Campingplads.

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Foråret er over os med længere og lysere dage og – Corona eller ej, så har mange lyst til at komme ud og opleve det dejlige vejr.
På campingpladsen i Aalestrup er Connie Kjellerup i fuld gang med at ”shine” pladsen op til at modtage gæster. Det er hendes første sæson som ”campingchef”.
1. februar overtog Connie Kjellerup forpagtningen af pavillonen i Den Jydske Rosenpark, og fordi campingpladsen bliver drevet af rosenparken, er det også blevet hendes opgave, at stå for den daglige drift og rengøring af pladsen.
Connie Kjellerup elsker campinglivet og har selv fået en campingvogn stillet op på pladsen, så hun kan være i nærheden af de gæster, der bor på pladsen. Hun har tidligere gennem flere år camperet på Aalestrup Campingplads med familien, selv om hun har et stort dejligt hus kort derfra.
Aalestrup Campingplads, har 50 pladser, og har i de senere år fået status som helårscampingplads. Der har været vogne på pladsen hele vinteren, men når det gode vejr kommer, så kommer de faste gæster, som nyder at være på en lille campingplads, hvor der er stille og roligt. Mange af campisterne gennem årene har været i Aalestrup for at fiske. Mange har benyttet sig af, at campingpladsen ligger ganske tæt på Simested Å, som er et yndet fiskested for såvel danske som udenlandske fiskeentusiaster.
Udover pladser til campingvogne og telte findes der også to hytter, som kan rumme fire mennesker hver. For mange, der eventuelt kun skal have en enkelt overnatning, er det helt optimalt med hytterne, ligesom mange af de gæster, der er med til fest i Rosenparkens pavillon, ofte har benyttet de nærliggende hytter til overnatning.  
Connie Kjellerup håber, at selvom der er mange restriktioner lige nu, at der i sommer vil blive godt besøgt på den lille campingplads, som også råder over fine faciliteter til campisterne.
Connie Kjellerup har en del ønsker til forbedring af pladsen og faciliteterne, som hun vil forelægge bestyrelsen. Blandt andet en bål/ grillplads. Men selvom pladsen trænger til at blive ”opdateret” skal det stadig være den hyggelige lille plads, hvor gæsterne kan lide at komme, ikke mindst den nærhed og sociale kontakt, man kan glæde sig over at have her.
- Lige nu er vi selvfølgelig meget opmærksomme på at overholde de regler, der er stukket ud for campingpladser, siger Connie Kjellerup, så alle kan være trygge ved at komme til Aalestrup Campingplads.


onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

onsdag 24. marts 2021

Arbejdet i midtbyen er ved at 'synge på sidste vers'

Snart flytter de mange maskiner til andre gader i Aalestrup

onsdag 17. marts 2021

5. og 6. kl. tilbage på Aalestrup Skole

Skolens personale "sover med støvlerne på"

Arkiv

ingen nyheder i denne liste