onsdag 15. april 2020

Forår på campingpladsen i Aalestrup

Den lille campingplads har fine faciliteter til gæsterne.

Connie Kjellerup har hejst flagene til sin første sæson som leder af Aalestrup Campingplads.

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Foråret er over os med længere og lysere dage og – Corona eller ej, så har mange lyst til at komme ud og opleve det dejlige vejr.
På campingpladsen i Aalestrup er Connie Kjellerup i fuld gang med at ”shine” pladsen op til at modtage gæster. Det er hendes første sæson som ”campingchef”.
1. februar overtog Connie Kjellerup forpagtningen af pavillonen i Den Jydske Rosenpark, og fordi campingpladsen bliver drevet af rosenparken, er det også blevet hendes opgave, at stå for den daglige drift og rengøring af pladsen.
Connie Kjellerup elsker campinglivet og har selv fået en campingvogn stillet op på pladsen, så hun kan være i nærheden af de gæster, der bor på pladsen. Hun har tidligere gennem flere år camperet på Aalestrup Campingplads med familien, selv om hun har et stort dejligt hus kort derfra.
Aalestrup Campingplads, har 50 pladser, og har i de senere år fået status som helårscampingplads. Der har været vogne på pladsen hele vinteren, men når det gode vejr kommer, så kommer de faste gæster, som nyder at være på en lille campingplads, hvor der er stille og roligt. Mange af campisterne gennem årene har været i Aalestrup for at fiske. Mange har benyttet sig af, at campingpladsen ligger ganske tæt på Simested Å, som er et yndet fiskested for såvel danske som udenlandske fiskeentusiaster.
Udover pladser til campingvogne og telte findes der også to hytter, som kan rumme fire mennesker hver. For mange, der eventuelt kun skal have en enkelt overnatning, er det helt optimalt med hytterne, ligesom mange af de gæster, der er med til fest i Rosenparkens pavillon, ofte har benyttet de nærliggende hytter til overnatning.  
Connie Kjellerup håber, at selvom der er mange restriktioner lige nu, at der i sommer vil blive godt besøgt på den lille campingplads, som også råder over fine faciliteter til campisterne.
Connie Kjellerup har en del ønsker til forbedring af pladsen og faciliteterne, som hun vil forelægge bestyrelsen. Blandt andet en bål/ grillplads. Men selvom pladsen trænger til at blive ”opdateret” skal det stadig være den hyggelige lille plads, hvor gæsterne kan lide at komme, ikke mindst den nærhed og sociale kontakt, man kan glæde sig over at have her.
- Lige nu er vi selvfølgelig meget opmærksomme på at overholde de regler, der er stukket ud for campingpladser, siger Connie Kjellerup, så alle kan være trygge ved at komme til Aalestrup Campingplads.


onsdag 29. juli 2020

Sommerens sidste solnedgangskoncert

onsdag 29. juli 2020

Stort besøgstal i rosenparken i Aalestrup

AALESTRUP: Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev indviet for 53 år siden, i juli 1967, under stor...

onsdag 29. juli 2020

Bæredygtig fjernvarme fra Aalestrup til Nørager

Aalestrup-Nørager Energi er på forkant med klimaaftale

onsdag 22. juli 2020

Forstander blev godt modtaget i Aalestrup

Svend Hansen tiltræder på naturefterskolen 1. august

onsdag 22. juli 2020

Fællessang og fortælling i Hvam

HVAM: Omkring 70 børn og voksne fra nær og fjern deltog fredag aften,  17. juli i fællessang...

onsdag 22. juli 2020

Nye muligheder for gå-ture i Aalestrup

Borgerforslag om kortlægning af stier bliver nu ført ud i livet

onsdag 15. juli 2020

Gedsted Mejeri slap billigt fra indbrud

GEDSTED: Der skal en ny nøddør og måske mere sikring til på Gedsted Mejeri.Det mener medejer Mike...

onsdag 15. juli 2020

Færgen Mary i Hvalpsund binder kommuner sammen

Gratis overfart i juli har givet travlhed på overfarten til Sundsøre

onsdag 15. juli 2020

Aftenmusik i Aalestrup

AALESTRUP: "Aftenmusik ved åen" i Aalestrup blev til aftenmusik under bøgen.De to lokale...

onsdag 08. juli 2020

Utryghed ved den nye bro over Simested Å

Lokalpolitiker har bragt bekymringer videre

Arkiv

ingen nyheder i denne liste