- Din lokale ugeavis

onsdag 15. april 2020

Forår på campingpladsen i Aalestrup

Den lille campingplads har fine faciliteter til gæsterne.

Connie Kjellerup har hejst flagene til sin første sæson som leder af Aalestrup Campingplads.

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Foråret er over os med længere og lysere dage og – Corona eller ej, så har mange lyst til at komme ud og opleve det dejlige vejr.
På campingpladsen i Aalestrup er Connie Kjellerup i fuld gang med at ”shine” pladsen op til at modtage gæster. Det er hendes første sæson som ”campingchef”.
1. februar overtog Connie Kjellerup forpagtningen af pavillonen i Den Jydske Rosenpark, og fordi campingpladsen bliver drevet af rosenparken, er det også blevet hendes opgave, at stå for den daglige drift og rengøring af pladsen.
Connie Kjellerup elsker campinglivet og har selv fået en campingvogn stillet op på pladsen, så hun kan være i nærheden af de gæster, der bor på pladsen. Hun har tidligere gennem flere år camperet på Aalestrup Campingplads med familien, selv om hun har et stort dejligt hus kort derfra.
Aalestrup Campingplads, har 50 pladser, og har i de senere år fået status som helårscampingplads. Der har været vogne på pladsen hele vinteren, men når det gode vejr kommer, så kommer de faste gæster, som nyder at være på en lille campingplads, hvor der er stille og roligt. Mange af campisterne gennem årene har været i Aalestrup for at fiske. Mange har benyttet sig af, at campingpladsen ligger ganske tæt på Simested Å, som er et yndet fiskested for såvel danske som udenlandske fiskeentusiaster.
Udover pladser til campingvogne og telte findes der også to hytter, som kan rumme fire mennesker hver. For mange, der eventuelt kun skal have en enkelt overnatning, er det helt optimalt med hytterne, ligesom mange af de gæster, der er med til fest i Rosenparkens pavillon, ofte har benyttet de nærliggende hytter til overnatning.  
Connie Kjellerup håber, at selvom der er mange restriktioner lige nu, at der i sommer vil blive godt besøgt på den lille campingplads, som også råder over fine faciliteter til campisterne.
Connie Kjellerup har en del ønsker til forbedring af pladsen og faciliteterne, som hun vil forelægge bestyrelsen. Blandt andet en bål/ grillplads. Men selvom pladsen trænger til at blive ”opdateret” skal det stadig være den hyggelige lille plads, hvor gæsterne kan lide at komme, ikke mindst den nærhed og sociale kontakt, man kan glæde sig over at have her.
- Lige nu er vi selvfølgelig meget opmærksomme på at overholde de regler, der er stukket ud for campingpladser, siger Connie Kjellerup, så alle kan være trygge ved at komme til Aalestrup Campingplads.


onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...