onsdag 29. april 2020

Møldrup Bageri har fået ny ejer efter 35 år

Aage Christensen har solgt til Laila Krogh

Tidligere bagermester Aage Christensen glæder sig over at Møldrup Bageri forsætter med Laila Krogh som ny indehaver.

Af Hanne Monrad
MØLDRUP: Igennem 35 år har bageren i Møldrup heddet Aage Christensen, men her i april lagde han forklædet for at gå på en mere end velfortjent pension.
Aage Christensen drev bageriet med stor succes og hans arbejdsuger har været lange, op til 70 timer, mener han selv det ofte blev til. Aldrig har der stået ferie på programmet, og det sociale liv var sat på stand by.
- Jeg er blevet 69 år, så nu synes jeg det var tid til at stoppe, men det har da været vemodigt, at skulle sige farvel til alle de kunder der gennem årene er kommet i butikken. Derfor glæder det mig, at Laila Krogh har overtaget og vil føre butikken videre som bagerbutik, siger Aage Christensen, som i mange år boede i lejligheden over bagerbutikken, men valgte at flytte til Bjerregrav for 13 år siden.
Aage Christensen har ikke helt overvejet, hvad den nye fremtid med masser af frihed skal bruges til, men glæder sig til at få mere tid til familie og venner.
- Og så glæder jeg mig til at få en stille formiddagsøl  hos Cafe Postkontoret i Skals, siger han.
Allerede for et år siden så Laila og hendes mand, Jørgen Krogh, at ejendommen var sat til salg. De fik en aftale med Aage Christensen om overtagelse til april i år.
Og selv om der i mellemtiden var opstået en udfordring med Corona- krisen valgte Laila Krogh alligevel at stå fast ved, at hun ville overtage og starte op 1. april.
Laila Krogh kommer fra Sjælland og har boet i Møldrup i 15 år. Hun mødte Jørgen Krogh til en Langelandsfestival, og derfor blev den nye adresse i Møldrup.
For otte år siden overtog parret den gamle stationsbygning i Skals, som blev renoveret og åbnede som Cafe Posthuset.
Her har Laila Krogh sin daglige arbejdsplads, så hun er ikke hele tiden bag disken i Møldrup Bageri, men her har hun nogle gode medarbejdere, som hun har arvet fra sin forgænger. Marianne og Pia er det faste team og udover dem, er der tre unge og en afløser på lønningslisten.
Bageriet er dog nedlagt, så Møldrup-bageriet er blevet til et bageriudsalg. Klejtrup Bageri leverer brødet, som ifølge Laila Krogh er rigtig godt kvalitetsbrød, som borgerne i Møldrup er godt tilfreds med, når nu den gamle bager ikke ville mere.
Samarbejdet med Klejtrup Bageri går rigtig godt, de er meget fleksible. Vi har jo en udfordring med at få bestilt den rette mængde brød, så der også er brød til dagens sidste kunder. Kunderne er dog flinke til at bestille i forvejen, hvis de skal have noget specielt, eller vil afgive en større ordre.
Laila og Jørgen Krogh har købt hele ejendommen og meningen er, at førstesalen skal renoveres og indrettes til lejligheder. De tidligere lokaler, hvor der gennem mange år er blevet bagt en masse godt brød, står nu tomme og skal måske også indrettes til en lejlighed.
- Men det har vi ikke taget stilling til endnu, siger Laila Krogh, som i første omgang har brugt tiden til at få ”styr på butikken og personalet”, så kunderne i Møldrup stadig kan få friskbagt brød alle ugens dage hos Møldrup Bageri.


onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

onsdag 24. marts 2021

Arbejdet i midtbyen er ved at 'synge på sidste vers'

Snart flytter de mange maskiner til andre gader i Aalestrup

onsdag 17. marts 2021

5. og 6. kl. tilbage på Aalestrup Skole

Skolens personale "sover med støvlerne på"

Arkiv

ingen nyheder i denne liste