- Din lokale ugeavis

onsdag 29. april 2020

Møldrup Bageri har fået ny ejer efter 35 år

Aage Christensen har solgt til Laila Krogh

Tidligere bagermester Aage Christensen glæder sig over at Møldrup Bageri forsætter med Laila Krogh som ny indehaver.

Af Hanne Monrad
MØLDRUP: Igennem 35 år har bageren i Møldrup heddet Aage Christensen, men her i april lagde han forklædet for at gå på en mere end velfortjent pension.
Aage Christensen drev bageriet med stor succes og hans arbejdsuger har været lange, op til 70 timer, mener han selv det ofte blev til. Aldrig har der stået ferie på programmet, og det sociale liv var sat på stand by.
- Jeg er blevet 69 år, så nu synes jeg det var tid til at stoppe, men det har da været vemodigt, at skulle sige farvel til alle de kunder der gennem årene er kommet i butikken. Derfor glæder det mig, at Laila Krogh har overtaget og vil føre butikken videre som bagerbutik, siger Aage Christensen, som i mange år boede i lejligheden over bagerbutikken, men valgte at flytte til Bjerregrav for 13 år siden.
Aage Christensen har ikke helt overvejet, hvad den nye fremtid med masser af frihed skal bruges til, men glæder sig til at få mere tid til familie og venner.
- Og så glæder jeg mig til at få en stille formiddagsøl  hos Cafe Postkontoret i Skals, siger han.
Allerede for et år siden så Laila og hendes mand, Jørgen Krogh, at ejendommen var sat til salg. De fik en aftale med Aage Christensen om overtagelse til april i år.
Og selv om der i mellemtiden var opstået en udfordring med Corona- krisen valgte Laila Krogh alligevel at stå fast ved, at hun ville overtage og starte op 1. april.
Laila Krogh kommer fra Sjælland og har boet i Møldrup i 15 år. Hun mødte Jørgen Krogh til en Langelandsfestival, og derfor blev den nye adresse i Møldrup.
For otte år siden overtog parret den gamle stationsbygning i Skals, som blev renoveret og åbnede som Cafe Posthuset.
Her har Laila Krogh sin daglige arbejdsplads, så hun er ikke hele tiden bag disken i Møldrup Bageri, men her har hun nogle gode medarbejdere, som hun har arvet fra sin forgænger. Marianne og Pia er det faste team og udover dem, er der tre unge og en afløser på lønningslisten.
Bageriet er dog nedlagt, så Møldrup-bageriet er blevet til et bageriudsalg. Klejtrup Bageri leverer brødet, som ifølge Laila Krogh er rigtig godt kvalitetsbrød, som borgerne i Møldrup er godt tilfreds med, når nu den gamle bager ikke ville mere.
Samarbejdet med Klejtrup Bageri går rigtig godt, de er meget fleksible. Vi har jo en udfordring med at få bestilt den rette mængde brød, så der også er brød til dagens sidste kunder. Kunderne er dog flinke til at bestille i forvejen, hvis de skal have noget specielt, eller vil afgive en større ordre.
Laila og Jørgen Krogh har købt hele ejendommen og meningen er, at førstesalen skal renoveres og indrettes til lejligheder. De tidligere lokaler, hvor der gennem mange år er blevet bagt en masse godt brød, står nu tomme og skal måske også indrettes til en lejlighed.
- Men det har vi ikke taget stilling til endnu, siger Laila Krogh, som i første omgang har brugt tiden til at få ”styr på butikken og personalet”, så kunderne i Møldrup stadig kan få friskbagt brød alle ugens dage hos Møldrup Bageri.


onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...