onsdag 29. april 2020

Møldrup Bageri har fået ny ejer efter 35 år

Aage Christensen har solgt til Laila Krogh

Tidligere bagermester Aage Christensen glæder sig over at Møldrup Bageri forsætter med Laila Krogh som ny indehaver.

Af Hanne Monrad
MØLDRUP: Igennem 35 år har bageren i Møldrup heddet Aage Christensen, men her i april lagde han forklædet for at gå på en mere end velfortjent pension.
Aage Christensen drev bageriet med stor succes og hans arbejdsuger har været lange, op til 70 timer, mener han selv det ofte blev til. Aldrig har der stået ferie på programmet, og det sociale liv var sat på stand by.
- Jeg er blevet 69 år, så nu synes jeg det var tid til at stoppe, men det har da været vemodigt, at skulle sige farvel til alle de kunder der gennem årene er kommet i butikken. Derfor glæder det mig, at Laila Krogh har overtaget og vil føre butikken videre som bagerbutik, siger Aage Christensen, som i mange år boede i lejligheden over bagerbutikken, men valgte at flytte til Bjerregrav for 13 år siden.
Aage Christensen har ikke helt overvejet, hvad den nye fremtid med masser af frihed skal bruges til, men glæder sig til at få mere tid til familie og venner.
- Og så glæder jeg mig til at få en stille formiddagsøl  hos Cafe Postkontoret i Skals, siger han.
Allerede for et år siden så Laila og hendes mand, Jørgen Krogh, at ejendommen var sat til salg. De fik en aftale med Aage Christensen om overtagelse til april i år.
Og selv om der i mellemtiden var opstået en udfordring med Corona- krisen valgte Laila Krogh alligevel at stå fast ved, at hun ville overtage og starte op 1. april.
Laila Krogh kommer fra Sjælland og har boet i Møldrup i 15 år. Hun mødte Jørgen Krogh til en Langelandsfestival, og derfor blev den nye adresse i Møldrup.
For otte år siden overtog parret den gamle stationsbygning i Skals, som blev renoveret og åbnede som Cafe Posthuset.
Her har Laila Krogh sin daglige arbejdsplads, så hun er ikke hele tiden bag disken i Møldrup Bageri, men her har hun nogle gode medarbejdere, som hun har arvet fra sin forgænger. Marianne og Pia er det faste team og udover dem, er der tre unge og en afløser på lønningslisten.
Bageriet er dog nedlagt, så Møldrup-bageriet er blevet til et bageriudsalg. Klejtrup Bageri leverer brødet, som ifølge Laila Krogh er rigtig godt kvalitetsbrød, som borgerne i Møldrup er godt tilfreds med, når nu den gamle bager ikke ville mere.
Samarbejdet med Klejtrup Bageri går rigtig godt, de er meget fleksible. Vi har jo en udfordring med at få bestilt den rette mængde brød, så der også er brød til dagens sidste kunder. Kunderne er dog flinke til at bestille i forvejen, hvis de skal have noget specielt, eller vil afgive en større ordre.
Laila og Jørgen Krogh har købt hele ejendommen og meningen er, at førstesalen skal renoveres og indrettes til lejligheder. De tidligere lokaler, hvor der gennem mange år er blevet bagt en masse godt brød, står nu tomme og skal måske også indrettes til en lejlighed.
- Men det har vi ikke taget stilling til endnu, siger Laila Krogh, som i første omgang har brugt tiden til at få ”styr på butikken og personalet”, så kunderne i Møldrup stadig kan få friskbagt brød alle ugens dage hos Møldrup Bageri.


onsdag 08. juli 2020

Aftenmusik ved åen i Aalestrup

Lokale musikere spiller søndag i rosenparken

onsdag 08. juli 2020

Utryghed ved den nye bro over Simested Å

Lokalpolitiker har bragt bekymringer videre

onsdag 24. juni 2020

Et tilfredsstillende år for Bio Aalestrup

Lokal "Top 10" over de mest populære film

onsdag 24. juni 2020

Mini Knaberfest er i støbeskeen

Men der bliver ikke kåret en Knaberregent i år

onsdag 17. juni 2020

35 i Østerbølle på kirkerundvisning

Af Hanne MonradØSTERBØLLE: For sjette år i træk inviterer en lang række af Vesthimmerlands...

onsdag 17. juni 2020

Liv i vandet igen i Aalestrup

Hårdt arbejde blev belønnet med glade badegæster

onsdag 10. juni 2020

Aalestrup Friluftsbad åbner igen på lørdag

AALESTRUP: I løbet af ugen bliver der igen et dejligt sommervejr og til glæde for store og små i...

onsdag 10. juni 2020

Aalestrup Naturefterskole: Nu er eleverne tilbage efter en Corona-pause

AALESTRUP: På Aalestrup Naturefterskole går livet igen sin næsten vanlige gang. Eleverne er tilbage...

onsdag 27. maj 2020

Fra politiets døgnrapport

Tre sigtelser til mand fra AalestrupAALESTRUP: En 22-årig bilist fra Aalestrup blev kl. 23 tirsdag...

onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

Arkiv

ingen nyheder i denne liste