onsdag 20. maj 2020

Carpe Diem i Aalestrup igen tildelt flot pris

Af: Hanne Monrad

Foreningen har fået Andelskassernes pris

Fra prisoverrækkelsen ses fra venstre Jørgen Overgård, Per Trip og Poul Erik Jensen der fik overrakt prisen på 15.000 kr. af formanden for Aktionærrådet i Østjylland, Flemming Larsen.

AALESTRUP: I marts, inden Danmark lukkede ned, var bestyrelsen i foreningen Carpe Diem inviteret til Ikast Arena, hvor  400 delegerede fra Andelskassernes garantkredse i Nord- og Midtjylland var samlet.

Årsagen var, at foreningen var blevet indstillet til - og udvalgt til at modtage endnu en pris for det gode arbejde. Foreningen var blevet indstillet af Aktionærkreds Østjylland til at modtage prisen   ”Andelskassernes Sammen kan vi mere-pris”.
Begrundelsen for prismodtagelsen var:
- Prisen går til en forening i Aalestrup, der støtter kræftramte og socialt udsatte børn og deres familier. Siden 2012 har foreningen på forskellig vis støttet en række familier, der har været ramt af kræft. Det har blandt andet været i form af weekendophold, tøj, legetøj, restaurantbesøg og biografture.
- Også socialt udsatte børn og deres familier har nydt godt af foreningens velgørenhed gennem weekendophold, biografbesøg, betaling af konfirmation, indkøb af tøj og meget mere. Sammen med ”Byen i Byen” i Aalestrup, der er bosted for psykisk udviklingshæmmede, indsamler man brugt legetøj, der videregives til socialt udsatte familier. På den måde har foreningen, hvert år til jul, givet børnene i socialt udsatte familier julegaver, og det er efterhånden blevet til omkring 300 gaver.
- Denne forening er ikke blot med til at gøre en forskel i Aalestrup-området, men i hele Vesthimmerland. Foreningen har 100 medlemmer og en bestyrelse på seks personer. Alt arbejde er frivillig, og alle midler der indsamles, går ubeskåret til de kræftramte og socialt udsatte børn og deres familier, sluttede formanden for Aktionærrådet i Østjylland, Flemming Larsen, sin tale og overrakte derefter diplom og 15.000 kr. til de tre bestyrelsesmedlemmer der var mødt op. Det var formanden Poul Erik Jensen, Per Trip og Jørgen Overgaard.
- Vi er rigtig glade for at modtage prisen, siger Poul Erik Jensen. Det er derfor utrolig dejligt at modtage en sådan pris, som vi kan bruge til målgruppen. Og at nogen skønner på vores arbejde, og vi hermed kan hjælpe endnu flere familier. I øjeblikket, i disse Coronatider, modtager vi mange ansøgninger.


onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

onsdag 24. marts 2021

Arbejdet i midtbyen er ved at 'synge på sidste vers'

Snart flytter de mange maskiner til andre gader i Aalestrup

onsdag 17. marts 2021

5. og 6. kl. tilbage på Aalestrup Skole

Skolens personale "sover med støvlerne på"

Arkiv

ingen nyheder i denne liste