onsdag 20. maj 2020

Der bliver ingen badeture i svømmeren i Aalestrup i år

Aalestrup Idrætscenter har stadig store ønsker for friluftsbadet

På en god sommer er der 15.000 der besøger Aalestrup Friluftsbad.

AALESTRUP: Halinspektør Søren Bruun har længe ventet i spænding på en orientering omkring åbning af friluftsbadet i Aalestrup Idrætscenter.
Og langt om længe er det nu meldt ud fra Vesthimmerlands Kommune, at hverken friluftsbadet i Aars eller i Aalestrup vil blive åbnet i år.
- Det er meget trist, siger Søren Bruun, men efterhånden som tiden gik, kunne jeg godt se, at det ville blive svært at få åbnet i år.
Vi skal have ca. en måned til at klargøre bassinerne og få dem startet op. Og hvis vi først kunne åbne engang i august, blev sæsonen meget kort. Det er en rigtig dårlig nyhed for de mange, der bruger meget af sommeren her i friluftsbadet. Men vi håber, at vi er klar til en lang dejlig sæson i ”svømmeren” til næste år og måske er der gode ændringer på vej.
I nye klæder
Aalestrup Idrætscenters friluftsbad står i anledning af sin 50-års jubilæumsdag foran en større ansigtsløftning. Idrætscenterets bestyrelse har igennem det sidste år arbejdet med en udvidelse, og har sammen med Krogh Madsen Arkitekter udviklet en spændende palet af tiltag, der skal føre badet og området omkring idrætscenteret, ind i sit andet halve århundrede.
Et af ønskerne på idrætscenterets ansøgning til Vesthimmerlands Kommune, er bl. a. en stor bæredygtig badesø, saunagus, og et generelt løft af området og faciliteterne.
- Vi er utroligt glade og stolte over vores friluftsbad, men vi skylder det, og vores brugere, at vi følger med tiden, siger formand Jeppe Korreborg Pedersen, der fortsætter:
- Vi vil rigtig gerne tilgodese alle grupper af vores 15.000 årlige badegæster, og har nu forsøgt at skabe noget, der endnu mere byder det voksne publikum indenfor.
- Vi giver ikke køb på de gode faciliteter, vi allerede har, men kan tilbyde noget, der kan trække folk til. Derudover passer det rigtig godt ind i tankerne om opgradering af vandrehjemmet, etablering af pladser til autocampere og et stort ønske om vinterbadning fra brugerne, slutter formanden.
Idrætscenterets vandrehjem, der er beliggende på første sal af fodboldafdelingen, er tiltænkt en større istandsættelse. De 10 værelser, med 37 sengepladser, der blev etableret i slutfirserne, trænger til et løft. Der er gennem de seneste år sket en øgning i belægningen. Det er, ud over de vanlige træningsophold, vandrende gæster fra Himmerlandsstien og Hærvejen, der ofte lægger vejen forbi for en overnatning eller to.
Endelig håber bestyrelsen for idrætscenteret, at man i fremtiden kan bydes autocampere velkommen. De er der faktisk allerede, men der er behov for at tilbyde faciliteter som strøm og adgang til bad og toiletter. Idrætscenteret forventer at igangsætte projekterne i etaper, men skal først have udarbejdet udbudsmateriale og driftsbudgetter.
Ansøgningen om tilskud er sendt til Vesthimmerlands Kommune, så det  kan behandles i forhold til budgetlægningen for 2021.


onsdag 27. maj 2020

Fra politiets døgnrapport

Tre sigtelser til mand fra AalestrupAALESTRUP: En 22-årig bilist fra Aalestrup blev kl. 23 tirsdag...

onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

onsdag 27. maj 2020

Tæt X-Factor løb for Mathilde fra Aalestrup

AALESTRUP: Det foregik selvfølgelig i København, men fra sin familiebase i Aalestrup har Mathilde...

onsdag 27. maj 2020

Bryllupspavillonen i Aalestrup renoveret

Lions-medlemmer har gjort pavillonen klar

onsdag 20. maj 2020

Der bliver ingen badeture i svømmeren i Aalestrup i år

Aalestrup Idrætscenter har stadig store ønsker for friluftsbadet

onsdag 20. maj 2020

Carpe Diem i Aalestrup igen tildelt flot pris

Foreningen har fået Andelskassernes pris

onsdag 13. maj 2020

Ny forening for aktive unge er startet i Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Det er nok en forening af de mere usædvanlige, men ikke desto mindre er...

onsdag 13. maj 2020

Igen hærværk i Rosenparken

Af Hanne MonradAALESTRUP: Siden Naturbasen som ligger i Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev...

onsdag 06. maj 2020

Vesthimmerland stor vinder i udligningsreform

Kommunen får statsfinansierede skattelettelser for 39,2 mio. kr.

onsdag 06. maj 2020

Mindedag for befrielsen måtte aflyses i Aalestrup

Måske højtidelighed på et senere tidspunkt

Arkiv

ingen nyheder i denne liste