onsdag 20. maj 2020

Der bliver ingen badeture i svømmeren i Aalestrup i år

Aalestrup Idrætscenter har stadig store ønsker for friluftsbadet

På en god sommer er der 15.000 der besøger Aalestrup Friluftsbad.

AALESTRUP: Halinspektør Søren Bruun har længe ventet i spænding på en orientering omkring åbning af friluftsbadet i Aalestrup Idrætscenter.
Og langt om længe er det nu meldt ud fra Vesthimmerlands Kommune, at hverken friluftsbadet i Aars eller i Aalestrup vil blive åbnet i år.
- Det er meget trist, siger Søren Bruun, men efterhånden som tiden gik, kunne jeg godt se, at det ville blive svært at få åbnet i år.
Vi skal have ca. en måned til at klargøre bassinerne og få dem startet op. Og hvis vi først kunne åbne engang i august, blev sæsonen meget kort. Det er en rigtig dårlig nyhed for de mange, der bruger meget af sommeren her i friluftsbadet. Men vi håber, at vi er klar til en lang dejlig sæson i ”svømmeren” til næste år og måske er der gode ændringer på vej.
I nye klæder
Aalestrup Idrætscenters friluftsbad står i anledning af sin 50-års jubilæumsdag foran en større ansigtsløftning. Idrætscenterets bestyrelse har igennem det sidste år arbejdet med en udvidelse, og har sammen med Krogh Madsen Arkitekter udviklet en spændende palet af tiltag, der skal føre badet og området omkring idrætscenteret, ind i sit andet halve århundrede.
Et af ønskerne på idrætscenterets ansøgning til Vesthimmerlands Kommune, er bl. a. en stor bæredygtig badesø, saunagus, og et generelt løft af området og faciliteterne.
- Vi er utroligt glade og stolte over vores friluftsbad, men vi skylder det, og vores brugere, at vi følger med tiden, siger formand Jeppe Korreborg Pedersen, der fortsætter:
- Vi vil rigtig gerne tilgodese alle grupper af vores 15.000 årlige badegæster, og har nu forsøgt at skabe noget, der endnu mere byder det voksne publikum indenfor.
- Vi giver ikke køb på de gode faciliteter, vi allerede har, men kan tilbyde noget, der kan trække folk til. Derudover passer det rigtig godt ind i tankerne om opgradering af vandrehjemmet, etablering af pladser til autocampere og et stort ønske om vinterbadning fra brugerne, slutter formanden.
Idrætscenterets vandrehjem, der er beliggende på første sal af fodboldafdelingen, er tiltænkt en større istandsættelse. De 10 værelser, med 37 sengepladser, der blev etableret i slutfirserne, trænger til et løft. Der er gennem de seneste år sket en øgning i belægningen. Det er, ud over de vanlige træningsophold, vandrende gæster fra Himmerlandsstien og Hærvejen, der ofte lægger vejen forbi for en overnatning eller to.
Endelig håber bestyrelsen for idrætscenteret, at man i fremtiden kan bydes autocampere velkommen. De er der faktisk allerede, men der er behov for at tilbyde faciliteter som strøm og adgang til bad og toiletter. Idrætscenteret forventer at igangsætte projekterne i etaper, men skal først have udarbejdet udbudsmateriale og driftsbudgetter.
Ansøgningen om tilskud er sendt til Vesthimmerlands Kommune, så det  kan behandles i forhold til budgetlægningen for 2021.


onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

onsdag 24. marts 2021

Arbejdet i midtbyen er ved at 'synge på sidste vers'

Snart flytter de mange maskiner til andre gader i Aalestrup

onsdag 17. marts 2021

5. og 6. kl. tilbage på Aalestrup Skole

Skolens personale "sover med støvlerne på"

Arkiv

ingen nyheder i denne liste