onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Af: Hanne Monrad

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

Sanni Tøttrup Wölck,( t.h.), er klar til at åbne fodklinik i Møldrup. I begyndelsen med hjælp fra Marianne Johansen (t.v.)

MØLDRUP: Fodplejeklinikken på Søndergade i Møldrup har stået tom i nogle måneder, siden indehaveren af klinikken, Marianne Johansen, lukkede efter 10 år for at søge nye udfordringer.
Sanni Tøttrup Wölck overtog klinikken allerede ved årsskiftet, men hun skulle lige vente på at få sin eksamen som statsautoriseret fodterapeut. Men den er nu i hus, endda med et flot 12-tal.
Tirsdag, 1. juni er den nye fodterapeut klar til at modtage kunder i klinikken, der er nabo til Flemmings Frisørsalon.
Sanni Tøttrup Wölck er 40 år og bosat i Møldrup med mand og to børn.
Hun voksede op i Aalestrup og blev uddannet som pædagog. I 2007 kom hun til institutionen ”Byen i Byen” i Aalestrup. I begyndelsen var det på bofællesskabet ”Under Bøgen”, dernæst ”Kroghen”. Hun havde forskellige opgaver og den seneste blev på Rutebilstationen i Aalestrup, hvor ”Byen i Byen” driver kiosken og nogle fik den gode ide, at åbne en cafe, ”Cafe Rutt” i bygningen. Og det blev med Sanni som den første leder her.
Men med tiden modnede der sig noget i Sanni Tøttrup Wölck. Hun havde et ønske om at blive selvstændig, og det skulle helst være noget med mennesker. Så opstod tanken om en fodplejeklinik og i 2018 indledte hun uddannelsen, som nu er afsluttet. Det var nærliggende, at det blev fødderne, der kom i centrum, da hendes far igennem mange år, var skotøjshandler i Aalestrup og senere udvidede med en forretning i Viborg. Sanni havde sin daglige gang i butikken og hjalp også gerne til. I dag har hendes bror, Brian, overtaget butikken i Viborg, som han driver sammen med butikker i Skive og Aalborg.
Som en naturlig ting vil Sanni have et samarbejde med sin bror omkring at finde de rigtige, gode og sunde sko, til problemfyldte fødder.
Når Sanni Tøttrup Wölck åbner klinikken på tirsdag, vil man også finde den tidligere indehaver Marianne Johansen, som i begyndelsen vil hjælpe Sanni i gang.
- Jeg er glad for at Marianne vil være med i den første tid, siger Sanni. Jeg vil naturligvis yde den samme gode service for mine kunder, som de har fået hos Marianne, - altså klassiske fodbehandlinger, samt behandling og vejledning af fejlstillinger, bøjlebehandlinger, fodvorter samt på sigt individuelle tilpassede indlæg.
Hun vil selvfølgelig også være udekørende så hun kan tilgodese gamle såvel som nye kunder. Som noget nyt vil det være muligt at få tilskud fra Danmark, samt i visse tilfælde udvidet helbredstillæg.
Sanni vil sammen med sin uddannelse også tage kurser i paraffin og voksbehandlinger samt lak.
- Det har været en travl tid med eksamen og klargøring af klinikken, siger Sanni Tøttrup Wölck, så åbningsreceptionen bliver udskudt til jeg er kommet over starten, og der bliver åbnet for, at flere må mødes, men jeg vil meget gerne invitere nye såvel som gamle kunder til en uformel reception på et senere tidspunkt, når vi må samles flere.


onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

onsdag 24. marts 2021

Arbejdet i midtbyen er ved at 'synge på sidste vers'

Snart flytter de mange maskiner til andre gader i Aalestrup

onsdag 17. marts 2021

5. og 6. kl. tilbage på Aalestrup Skole

Skolens personale "sover med støvlerne på"

Arkiv

ingen nyheder i denne liste