- Din lokale ugeavis

onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Af: Hanne Monrad

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

Sanni Tøttrup Wölck,( t.h.), er klar til at åbne fodklinik i Møldrup. I begyndelsen med hjælp fra Marianne Johansen (t.v.)

MØLDRUP: Fodplejeklinikken på Søndergade i Møldrup har stået tom i nogle måneder, siden indehaveren af klinikken, Marianne Johansen, lukkede efter 10 år for at søge nye udfordringer.
Sanni Tøttrup Wölck overtog klinikken allerede ved årsskiftet, men hun skulle lige vente på at få sin eksamen som statsautoriseret fodterapeut. Men den er nu i hus, endda med et flot 12-tal.
Tirsdag, 1. juni er den nye fodterapeut klar til at modtage kunder i klinikken, der er nabo til Flemmings Frisørsalon.
Sanni Tøttrup Wölck er 40 år og bosat i Møldrup med mand og to børn.
Hun voksede op i Aalestrup og blev uddannet som pædagog. I 2007 kom hun til institutionen ”Byen i Byen” i Aalestrup. I begyndelsen var det på bofællesskabet ”Under Bøgen”, dernæst ”Kroghen”. Hun havde forskellige opgaver og den seneste blev på Rutebilstationen i Aalestrup, hvor ”Byen i Byen” driver kiosken og nogle fik den gode ide, at åbne en cafe, ”Cafe Rutt” i bygningen. Og det blev med Sanni som den første leder her.
Men med tiden modnede der sig noget i Sanni Tøttrup Wölck. Hun havde et ønske om at blive selvstændig, og det skulle helst være noget med mennesker. Så opstod tanken om en fodplejeklinik og i 2018 indledte hun uddannelsen, som nu er afsluttet. Det var nærliggende, at det blev fødderne, der kom i centrum, da hendes far igennem mange år, var skotøjshandler i Aalestrup og senere udvidede med en forretning i Viborg. Sanni havde sin daglige gang i butikken og hjalp også gerne til. I dag har hendes bror, Brian, overtaget butikken i Viborg, som han driver sammen med butikker i Skive og Aalborg.
Som en naturlig ting vil Sanni have et samarbejde med sin bror omkring at finde de rigtige, gode og sunde sko, til problemfyldte fødder.
Når Sanni Tøttrup Wölck åbner klinikken på tirsdag, vil man også finde den tidligere indehaver Marianne Johansen, som i begyndelsen vil hjælpe Sanni i gang.
- Jeg er glad for at Marianne vil være med i den første tid, siger Sanni. Jeg vil naturligvis yde den samme gode service for mine kunder, som de har fået hos Marianne, - altså klassiske fodbehandlinger, samt behandling og vejledning af fejlstillinger, bøjlebehandlinger, fodvorter samt på sigt individuelle tilpassede indlæg.
Hun vil selvfølgelig også være udekørende så hun kan tilgodese gamle såvel som nye kunder. Som noget nyt vil det være muligt at få tilskud fra Danmark, samt i visse tilfælde udvidet helbredstillæg.
Sanni vil sammen med sin uddannelse også tage kurser i paraffin og voksbehandlinger samt lak.
- Det har været en travl tid med eksamen og klargøring af klinikken, siger Sanni Tøttrup Wölck, så åbningsreceptionen bliver udskudt til jeg er kommet over starten, og der bliver åbnet for, at flere må mødes, men jeg vil meget gerne invitere nye såvel som gamle kunder til en uformel reception på et senere tidspunkt, når vi må samles flere.


onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...