onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Af: Hanne Monrad

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

Sanni Tøttrup Wölck,( t.h.), er klar til at åbne fodklinik i Møldrup. I begyndelsen med hjælp fra Marianne Johansen (t.v.)

MØLDRUP: Fodplejeklinikken på Søndergade i Møldrup har stået tom i nogle måneder, siden indehaveren af klinikken, Marianne Johansen, lukkede efter 10 år for at søge nye udfordringer.
Sanni Tøttrup Wölck overtog klinikken allerede ved årsskiftet, men hun skulle lige vente på at få sin eksamen som statsautoriseret fodterapeut. Men den er nu i hus, endda med et flot 12-tal.
Tirsdag, 1. juni er den nye fodterapeut klar til at modtage kunder i klinikken, der er nabo til Flemmings Frisørsalon.
Sanni Tøttrup Wölck er 40 år og bosat i Møldrup med mand og to børn.
Hun voksede op i Aalestrup og blev uddannet som pædagog. I 2007 kom hun til institutionen ”Byen i Byen” i Aalestrup. I begyndelsen var det på bofællesskabet ”Under Bøgen”, dernæst ”Kroghen”. Hun havde forskellige opgaver og den seneste blev på Rutebilstationen i Aalestrup, hvor ”Byen i Byen” driver kiosken og nogle fik den gode ide, at åbne en cafe, ”Cafe Rutt” i bygningen. Og det blev med Sanni som den første leder her.
Men med tiden modnede der sig noget i Sanni Tøttrup Wölck. Hun havde et ønske om at blive selvstændig, og det skulle helst være noget med mennesker. Så opstod tanken om en fodplejeklinik og i 2018 indledte hun uddannelsen, som nu er afsluttet. Det var nærliggende, at det blev fødderne, der kom i centrum, da hendes far igennem mange år, var skotøjshandler i Aalestrup og senere udvidede med en forretning i Viborg. Sanni havde sin daglige gang i butikken og hjalp også gerne til. I dag har hendes bror, Brian, overtaget butikken i Viborg, som han driver sammen med butikker i Skive og Aalborg.
Som en naturlig ting vil Sanni have et samarbejde med sin bror omkring at finde de rigtige, gode og sunde sko, til problemfyldte fødder.
Når Sanni Tøttrup Wölck åbner klinikken på tirsdag, vil man også finde den tidligere indehaver Marianne Johansen, som i begyndelsen vil hjælpe Sanni i gang.
- Jeg er glad for at Marianne vil være med i den første tid, siger Sanni. Jeg vil naturligvis yde den samme gode service for mine kunder, som de har fået hos Marianne, - altså klassiske fodbehandlinger, samt behandling og vejledning af fejlstillinger, bøjlebehandlinger, fodvorter samt på sigt individuelle tilpassede indlæg.
Hun vil selvfølgelig også være udekørende så hun kan tilgodese gamle såvel som nye kunder. Som noget nyt vil det være muligt at få tilskud fra Danmark, samt i visse tilfælde udvidet helbredstillæg.
Sanni vil sammen med sin uddannelse også tage kurser i paraffin og voksbehandlinger samt lak.
- Det har været en travl tid med eksamen og klargøring af klinikken, siger Sanni Tøttrup Wölck, så åbningsreceptionen bliver udskudt til jeg er kommet over starten, og der bliver åbnet for, at flere må mødes, men jeg vil meget gerne invitere nye såvel som gamle kunder til en uformel reception på et senere tidspunkt, når vi må samles flere.


onsdag 08. juli 2020

Aftenmusik ved åen i Aalestrup

Lokale musikere spiller søndag i rosenparken

onsdag 08. juli 2020

Utryghed ved den nye bro over Simested Å

Lokalpolitiker har bragt bekymringer videre

onsdag 24. juni 2020

Et tilfredsstillende år for Bio Aalestrup

Lokal "Top 10" over de mest populære film

onsdag 24. juni 2020

Mini Knaberfest er i støbeskeen

Men der bliver ikke kåret en Knaberregent i år

onsdag 17. juni 2020

35 i Østerbølle på kirkerundvisning

Af Hanne MonradØSTERBØLLE: For sjette år i træk inviterer en lang række af Vesthimmerlands...

onsdag 17. juni 2020

Liv i vandet igen i Aalestrup

Hårdt arbejde blev belønnet med glade badegæster

onsdag 10. juni 2020

Aalestrup Friluftsbad åbner igen på lørdag

AALESTRUP: I løbet af ugen bliver der igen et dejligt sommervejr og til glæde for store og små i...

onsdag 10. juni 2020

Aalestrup Naturefterskole: Nu er eleverne tilbage efter en Corona-pause

AALESTRUP: På Aalestrup Naturefterskole går livet igen sin næsten vanlige gang. Eleverne er tilbage...

onsdag 27. maj 2020

Fra politiets døgnrapport

Tre sigtelser til mand fra AalestrupAALESTRUP: En 22-årig bilist fra Aalestrup blev kl. 23 tirsdag...

onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

Arkiv

ingen nyheder i denne liste