onsdag 22. juli 2020

Forstander blev godt modtaget i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

Svend Hansen tiltræder på naturefterskolen 1. august

Bestyrelsesformand Michael Holm Pedersen, ( t.h.) sagde farvel til forstander Niels Jørgen Hjort-Johansen, ( t.v.) og goddag til den nye forstander Svend Hansen, (m.f.)

AALESTRUP: Nogle dage efter, at eleverne havde forladt Aalestrup Naturefterskole for at gå på sommerferie, var der inviteret til en reception for skolens nye forstander, Svend Hansen, Hadsten, som officielt tiltræder 1. august 2020.
På grund af Corona-situationen var det en reception for indbudte gæster, men alligevel var et stort antal personer mødt op for at byde den nye forstander velkommen.
Alle skolens ansatte, bestyrelsen og andre med tilknytning til skolen, og venner til Svend Hansen, var mødt op.
Egentlig var planen, at receptionen skulle foregå i det fri, men på grund af vejret havde man valgt at flytte arrangementet indenfor i  nabobygningen som skolen købte efter møbelforretningen Bolig Punkt lukkede sidste år.
Som formand for bestyrelsen, var det Michael Holm Pedersen, Gedsted, der bød velkommen. Han beklagede at man ikke, på grund af restriktionerne, kunne gennemføre en åben reception.
Formanden indledte med at takke den afgående forstander, Niels Jørgen Hjort-Johansen. Han går af som forstander, men vil være behjælpelig med lederskiftet en tid endnu.
- Da ”Joe” meddelte os, at han ville til at gå hjemme og nusse om sine heste og familien gik bestyrelsen i gang med at finde en afløser til at tage arven op efter ham, og køre skolen videre med respekt for det værdigrundlag, som har været skolens succes gennem 23 år, og samtidig udvikle den til at kunne matche fremtiden, sagde Michael Holm Pedersen.
- Og hvordan fandt vi så frem til Svend Hansen? Det var en lang proces. Og  et stort arbejde for bestyrelse og medarbejdere. Men vi er sikre på, at Svend Hansen er den, der besidder den erfaring og kompetence, vi søger.
- Du har både været lærer og forstander på andre efterskoler. Jeg kan sige, at der har været bred enighed om, at det skulle være dig, hele vejen rundt.  Vi, bestyrelse og medarbejdere, ser således frem til et godt og konstruktivt samarbejde med dig. Vi er jo faktisk allerede startet, så vi ser frem til 1. august, hvor du officielt overtager ledelsen her på Aalestrup Naturefterskole, sluttede Michael Holm Pedersen.
Gæsterne blev budt på et traktement, og der var mulighed for at se omgivelser og lokaler på skolen. Ikke mindst, hvordan den tidligere møbelforretning er blevet kreativt indrettet til lokaler til de fire linjefag, fiskeri, jagt, heste og adventure, og et stort motionsområde.
Forstander Svend Hansen glæder sig til at begynde sin nye tilværelse på naturefterskolen i Aalestrup. Han siger, at han sikkert vil gøre meget anderledes end den tidligere forstander, men vil naturligvis arbejde efter de gode principper og retningslinjer, der har været med til at gøre skolen til en yderst attraktiv efterskole for unge fra hele landet.
1. juli var der tilmeldt 86 nye elever til det kommende skoleår på Aalestrup Naturefterskole.


onsdag 21. april 2021

Første spadestik blev taget til anden etape af læge- og sundhedshus

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Der var glæde at spore i Initiativgruppen bag det kommende...

onsdag 21. april 2021

Fjelsø-elever blev lokale affaldshelte

Samlede skrald i Fjelsø, Klotrup og Vesterbølle

onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste