onsdag 22. juli 2020

Forstander blev godt modtaget i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

Svend Hansen tiltræder på naturefterskolen 1. august

Bestyrelsesformand Michael Holm Pedersen, ( t.h.) sagde farvel til forstander Niels Jørgen Hjort-Johansen, ( t.v.) og goddag til den nye forstander Svend Hansen, (m.f.)

AALESTRUP: Nogle dage efter, at eleverne havde forladt Aalestrup Naturefterskole for at gå på sommerferie, var der inviteret til en reception for skolens nye forstander, Svend Hansen, Hadsten, som officielt tiltræder 1. august 2020.
På grund af Corona-situationen var det en reception for indbudte gæster, men alligevel var et stort antal personer mødt op for at byde den nye forstander velkommen.
Alle skolens ansatte, bestyrelsen og andre med tilknytning til skolen, og venner til Svend Hansen, var mødt op.
Egentlig var planen, at receptionen skulle foregå i det fri, men på grund af vejret havde man valgt at flytte arrangementet indenfor i  nabobygningen som skolen købte efter møbelforretningen Bolig Punkt lukkede sidste år.
Som formand for bestyrelsen, var det Michael Holm Pedersen, Gedsted, der bød velkommen. Han beklagede at man ikke, på grund af restriktionerne, kunne gennemføre en åben reception.
Formanden indledte med at takke den afgående forstander, Niels Jørgen Hjort-Johansen. Han går af som forstander, men vil være behjælpelig med lederskiftet en tid endnu.
- Da ”Joe” meddelte os, at han ville til at gå hjemme og nusse om sine heste og familien gik bestyrelsen i gang med at finde en afløser til at tage arven op efter ham, og køre skolen videre med respekt for det værdigrundlag, som har været skolens succes gennem 23 år, og samtidig udvikle den til at kunne matche fremtiden, sagde Michael Holm Pedersen.
- Og hvordan fandt vi så frem til Svend Hansen? Det var en lang proces. Og  et stort arbejde for bestyrelse og medarbejdere. Men vi er sikre på, at Svend Hansen er den, der besidder den erfaring og kompetence, vi søger.
- Du har både været lærer og forstander på andre efterskoler. Jeg kan sige, at der har været bred enighed om, at det skulle være dig, hele vejen rundt.  Vi, bestyrelse og medarbejdere, ser således frem til et godt og konstruktivt samarbejde med dig. Vi er jo faktisk allerede startet, så vi ser frem til 1. august, hvor du officielt overtager ledelsen her på Aalestrup Naturefterskole, sluttede Michael Holm Pedersen.
Gæsterne blev budt på et traktement, og der var mulighed for at se omgivelser og lokaler på skolen. Ikke mindst, hvordan den tidligere møbelforretning er blevet kreativt indrettet til lokaler til de fire linjefag, fiskeri, jagt, heste og adventure, og et stort motionsområde.
Forstander Svend Hansen glæder sig til at begynde sin nye tilværelse på naturefterskolen i Aalestrup. Han siger, at han sikkert vil gøre meget anderledes end den tidligere forstander, men vil naturligvis arbejde efter de gode principper og retningslinjer, der har været med til at gøre skolen til en yderst attraktiv efterskole for unge fra hele landet.
1. juli var der tilmeldt 86 nye elever til det kommende skoleår på Aalestrup Naturefterskole.


onsdag 29. juli 2020

Sommerens sidste solnedgangskoncert

onsdag 29. juli 2020

Stort besøgstal i rosenparken i Aalestrup

AALESTRUP: Den Jydske Rosenpark i Aalestrup blev indviet for 53 år siden, i juli 1967, under stor...

onsdag 29. juli 2020

Bæredygtig fjernvarme fra Aalestrup til Nørager

Aalestrup-Nørager Energi er på forkant med klimaaftale

onsdag 22. juli 2020

Forstander blev godt modtaget i Aalestrup

Svend Hansen tiltræder på naturefterskolen 1. august

onsdag 22. juli 2020

Fællessang og fortælling i Hvam

HVAM: Omkring 70 børn og voksne fra nær og fjern deltog fredag aften,  17. juli i fællessang...

onsdag 22. juli 2020

Nye muligheder for gå-ture i Aalestrup

Borgerforslag om kortlægning af stier bliver nu ført ud i livet

onsdag 15. juli 2020

Gedsted Mejeri slap billigt fra indbrud

GEDSTED: Der skal en ny nøddør og måske mere sikring til på Gedsted Mejeri.Det mener medejer Mike...

onsdag 15. juli 2020

Færgen Mary i Hvalpsund binder kommuner sammen

Gratis overfart i juli har givet travlhed på overfarten til Sundsøre

onsdag 15. juli 2020

Aftenmusik i Aalestrup

AALESTRUP: "Aftenmusik ved åen" i Aalestrup blev til aftenmusik under bøgen.De to lokale...

onsdag 08. juli 2020

Utryghed ved den nye bro over Simested Å

Lokalpolitiker har bragt bekymringer videre

Arkiv

ingen nyheder i denne liste