onsdag 25. november 2020

Classic Cars i Aalestrup har nu 530 medlemmer

Ønske om at få et stort vægmaleri på klubhuset

Klubbens mangeårige kasserer Åge Jensen, Fjelsø, i front på en knallerttur.

AALESTRUP: Ser man på hvordan medlemmerne i veteranklubben Aalestrup Classic Bil & MC klub, er fordelt efter postnumre, så kommer de fleste fra Farsø-området.
Veteranklubben med udspring i Aalestrup, har 530 medlemmer, hvoraf ca. halvdelen kommer fra Vesthimmerland.
Klubbens kasserer, Åge Jensen, Fjelsø, holder nøje styr på medlemmerne.
Klubben har lavet en Top-10 over de postnumre, der leverer flest medlemmer og her kommer Farsø ind på en klar førsteplads med 84.
Kommunens største by, Aars, ligger lige i baghjulet med 75 medlemmer, og byen der lægger navn til klubben, Aalestrup, "leverer" 69 til veteranklubben.
Resten af Top-10 listen ser således ud:
Nr. 4 - 9240 Nibe med 44 medlemmer, nr. 5 – 9500 Hobro med 38 medlemmer, nr. 6 – 8832 Skals med 21 medlemmer, nr. 7 - 9631 Gedsted med 15 medlemmer, nr. 8 – 9610 Nørager med 15 medlemmer, nr. 9. 9670 Løgstør med 14 medlemmer og på 10. pladsen, 8800 Viborg med 14 medlemmer.
- Der er medlemmer fra Vejle i syd og op til Sindal og Læsø i nord, og det er vel og mærke aktive medlemmer. Det vil sige medlemmer, som deltager i klubbens arrangementer gennem hele året.
- Jeg er imponeret over at medlemmer der har op til 120 km kørsel hver vej, gerne tager turen til Vesthimmerland for at køre en aftentur på knallert, motorcykel eller i bil. Eller måske bare til en kop kaffe og en film eller et foredrag i klubhuset. I sommersæsonen kommer de endda flere gange på en måned, siger formanden Henrik Bygholm, Aalestrup.
Aalestrup Classic Bil & MC Klub repræsenterer både biler, motorcykler og knallert, de skal blot være mindst 25 år gammel. Klubben blev etableret i 2002 som en bil- og MC-klub. I 2012 udvidede klubben med en afdeling for veteranknallerter, og i år blev det til endnu en afdeling. Denne gang for gamle forhjulstrukne Velo Solex og Velo Vap knallerter.
Trods svære Coronatider, hvor aktiviteterne er sat på midlertidig stand-by, kan Aalestrup Classic Bil & MC Klub stadig noterer fremgang i medlemsskaren.
- Til trods for at vi har haft en køresæson med mange begrænsninger med at måtte samles, og at vi faktisk ligger helt stille i tiden, så vælger nye veteranejere stadig at være med i fællesskabet, siger formanden.
- Normalt ville vi være i fuld gang med vores vinterklubaftener i vores klubhus på denne årstid, men det har Coronaen også sat en kæp i hjulet for. Vi benytter den stille tid til at lave lidt om i klubhuset i Aalestrup. Vi får et større og moderne køkken. Det glæder vi os til at indvie, når vi igen kan mødes. Klubben arbejder også på at få klubhuset dekoreret med et murmaleri.
- Vi har en mur ud mod parkeringspladsen på ca. 11 x 4m. Den vil vi gerne have dekoreret med nogle gamle køretøjer og glade mennesker - det som vi i klubben står for, siger Henrik Bygholm.
Klubben har taget kontakt til to professionelle kunstnere, der har budt ind på opgaven. I øjeblikket arbejdes der på at finde et par sponsorer, da det er et ret dyrt projekt. Alt efter om der vælges et maleri direkte på muren eller et stort print, koster det mellem 35.000 og 50.000 kroner.
Et par af de lokale storbanker har afvist klubbens ansøgning, men Aros forsikring er med på ideen.
- Vi håber, at vi kan finde et par sponsorer mere i løbet af vinteren, så vi kan få projektet i gang til foråret, slutter den optimistiske formand.


onsdag 21. april 2021

Første spadestik blev taget til anden etape af læge- og sundhedshus

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Der var glæde at spore i Initiativgruppen bag det kommende...

onsdag 21. april 2021

Fjelsø-elever blev lokale affaldshelte

Samlede skrald i Fjelsø, Klotrup og Vesterbølle

onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste