- Din lokale ugeavis

onsdag 25. november 2020

Classic Cars i Aalestrup har nu 530 medlemmer

Ønske om at få et stort vægmaleri på klubhuset

Klubbens mangeårige kasserer Åge Jensen, Fjelsø, i front på en knallerttur.

AALESTRUP: Ser man på hvordan medlemmerne i veteranklubben Aalestrup Classic Bil & MC klub, er fordelt efter postnumre, så kommer de fleste fra Farsø-området.
Veteranklubben med udspring i Aalestrup, har 530 medlemmer, hvoraf ca. halvdelen kommer fra Vesthimmerland.
Klubbens kasserer, Åge Jensen, Fjelsø, holder nøje styr på medlemmerne.
Klubben har lavet en Top-10 over de postnumre, der leverer flest medlemmer og her kommer Farsø ind på en klar førsteplads med 84.
Kommunens største by, Aars, ligger lige i baghjulet med 75 medlemmer, og byen der lægger navn til klubben, Aalestrup, "leverer" 69 til veteranklubben.
Resten af Top-10 listen ser således ud:
Nr. 4 - 9240 Nibe med 44 medlemmer, nr. 5 – 9500 Hobro med 38 medlemmer, nr. 6 – 8832 Skals med 21 medlemmer, nr. 7 - 9631 Gedsted med 15 medlemmer, nr. 8 – 9610 Nørager med 15 medlemmer, nr. 9. 9670 Løgstør med 14 medlemmer og på 10. pladsen, 8800 Viborg med 14 medlemmer.
- Der er medlemmer fra Vejle i syd og op til Sindal og Læsø i nord, og det er vel og mærke aktive medlemmer. Det vil sige medlemmer, som deltager i klubbens arrangementer gennem hele året.
- Jeg er imponeret over at medlemmer der har op til 120 km kørsel hver vej, gerne tager turen til Vesthimmerland for at køre en aftentur på knallert, motorcykel eller i bil. Eller måske bare til en kop kaffe og en film eller et foredrag i klubhuset. I sommersæsonen kommer de endda flere gange på en måned, siger formanden Henrik Bygholm, Aalestrup.
Aalestrup Classic Bil & MC Klub repræsenterer både biler, motorcykler og knallert, de skal blot være mindst 25 år gammel. Klubben blev etableret i 2002 som en bil- og MC-klub. I 2012 udvidede klubben med en afdeling for veteranknallerter, og i år blev det til endnu en afdeling. Denne gang for gamle forhjulstrukne Velo Solex og Velo Vap knallerter.
Trods svære Coronatider, hvor aktiviteterne er sat på midlertidig stand-by, kan Aalestrup Classic Bil & MC Klub stadig noterer fremgang i medlemsskaren.
- Til trods for at vi har haft en køresæson med mange begrænsninger med at måtte samles, og at vi faktisk ligger helt stille i tiden, så vælger nye veteranejere stadig at være med i fællesskabet, siger formanden.
- Normalt ville vi være i fuld gang med vores vinterklubaftener i vores klubhus på denne årstid, men det har Coronaen også sat en kæp i hjulet for. Vi benytter den stille tid til at lave lidt om i klubhuset i Aalestrup. Vi får et større og moderne køkken. Det glæder vi os til at indvie, når vi igen kan mødes. Klubben arbejder også på at få klubhuset dekoreret med et murmaleri.
- Vi har en mur ud mod parkeringspladsen på ca. 11 x 4m. Den vil vi gerne have dekoreret med nogle gamle køretøjer og glade mennesker - det som vi i klubben står for, siger Henrik Bygholm.
Klubben har taget kontakt til to professionelle kunstnere, der har budt ind på opgaven. I øjeblikket arbejdes der på at finde et par sponsorer, da det er et ret dyrt projekt. Alt efter om der vælges et maleri direkte på muren eller et stort print, koster det mellem 35.000 og 50.000 kroner.
Et par af de lokale storbanker har afvist klubbens ansøgning, men Aros forsikring er med på ideen.
- Vi håber, at vi kan finde et par sponsorer mere i løbet af vinteren, så vi kan få projektet i gang til foråret, slutter den optimistiske formand.


onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...