onsdag 16. december 2020

Konservative er klar med ny Aalestrup kandidat

Jeppe Korreborg Pedersen stiller op til byrådet

Signe Nøhr får Jeppe Korreborg Pedersen ved sin side til det kommende byrådsvalg. Han er klar til at stille op for Konservative.

VESTHIMMERLAND: Konservative i Vesthimmerland har fundet en yngre og velkendt kandidat til holdet. Jeppe Korreborg Pedersen er fra Aalestrup, et område hvor Konservative i længere tid har været repræsenteret ved Klavs Bojsen, dog ikke den seneste periode, og Ulla Skov fra Østerbølle. Men Klavs Bojsen har ikke ønsket at lade sig opstille igen.
Ulla Skov er klar igen til valget, som finder sted til november 2021.
- Det er vigtigt, at vi igen bliver repræsenteret med kandidater fra Aalestrupegnen, siger Signe Nøhr, som er partiets spidskandidat til næste valg.
- Udover Jeppe er der flere fra Aalestrup der stadig overvejer! Men Jeppe Korreborg Pedersen har sagt ja, og det glæder os rigtig meget i gruppen, at få en ung og meget kendt og vellidt person fra Aalestrup med på holdet! understreger Signe Nøhr.
Jeppe Korreborg Pedersen er 32 år. Han er vokset op i Aalestrup. Efter realeksamen og eksamen på Handelsskolen i Aars, blev han bankelev i Andelskassen i Aars. Efter de to års elevtid tog han først en HD 1. Del og derefter en HD 2. Del i Finansiel Rådgivning.
I 2011 gik turen tilbage til Aalestrup, hvor han blev ansat i Danske Bank og senere igen til Aars, hvor han gennem nogle år var filialdirektør.
For tre år siden startede han i Sparekassen Thy, hvor han, som souschef, har været med til at starte afdelingen i Viborg op fra ny.
Men selvom arbejdet har ligget andre steder, har privatadressen altid være i Aalestrup.
Tidligere har Jeppe spillet rigtig meget håndbold. Han var blandt andet med til at spille Aalestrup IFs håndboldherrer op fra Serie 2 til 2. Division. For øjeblikket er han holdleder for 2. Division herrerne.
For sin indsat for sporten, blev han i 2008 kåret som Knaberprins, med dronning Mette Lillethorup ved sin side, og hjertet banker stadig for Aalestrups idrætsliv. Så meget at han i flere år har været et aktivt medlem i både Aalestrup Idrætsforening og Aalestrup Idrætscenters bestyrelse og siden 2015 været formand for bestyrelsen. Her er han en yderst fremsynet formand og har for nylig været med til at få bevilget ca. 11 mio.kr. til bl.a. udvidelse af friluftsbadet og renovering af vandrehjemmet.
Også Aagades Børnehave har nydt godt af Jeppe Korreborg Pedersens lederevner, her har han været formand for bestyrelsen.
Jeppe Korreborg Pedersen glæder sig til at prøve den nye mulighed, for at få konservative Aalestrup repræsenteret i byrådet igen:
- Motivationen for at stille op til byrådet er et ønske om, at være med til at udvikle Aalestrup og ikke mindst Vesthimmerlands Kommune i fremtiden. Via mit foreningsarbejde har jeg fået en stor interesse for bl.a. børneområdet, og ikke mindst Kultur og Fritid, siger Jeppe Korreborg Pedersen.
- Jeg har altid haft en stor interesse for politik, og jeg synes det kunne være rigtig spændende at komme endnu tættere på, fortsætter han.
Jeppe Korreborg Pedersen er gift med Lise Rold Larsen. Sammen har de Villum på syv år og Andrea på fire år.


fredag 05. marts 2021

Held og uheld i uheld ved Aalestrup

onsdag 03. marts 2021

Knaberscenen rammen for kulturlivet i 20 år

Kulturhuset i Aalestrup kan fejre jubilæum

onsdag 03. marts 2021

Vennepunktet aflyser resten af sæsonen

Kræfterne lægges i den kommende sæsons program

onsdag 24. februar 2021

XL-Byg Aalestrup udsætter åbning

Udvidelse af byggemarkedet er knap nok færdig

onsdag 24. februar 2021

Rosenparkens pavillon åbner igen i næste uge

De fem forpagtere vil samarbejde med hele byen

onsdag 17. februar 2021

Bedste venner - sunget af Aalestrup Skoles kor

Børnekoret har fået lavet en video, hvor de medvirker

onsdag 17. februar 2021

Kunderne støtter op om Biksen i Aalestrup

Handler "ved døren", men håber, at alt snart bliver som før

onsdag 10. februar 2021

Aalestrup får ikke en ambulance nu

Ambulanceberedskab i Vesthimmerland uændret

onsdag 10. februar 2021

Nu måles isen i Vesthimmerland

Vesthimmerlands Kommune har også travlt med saltning

fredag 05. februar 2021

Covid-19: To nye tilfælde i Vesthimmerland

VESTHIMMERLAND: Covid-19 situationen i Vesthimmerland går også den rigtige vej.Trods to nye...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste