- Din lokale ugeavis

onsdag 16. december 2020

Konservative er klar med ny Aalestrup kandidat

Jeppe Korreborg Pedersen stiller op til byrådet

Signe Nøhr får Jeppe Korreborg Pedersen ved sin side til det kommende byrådsvalg. Han er klar til at stille op for Konservative.

VESTHIMMERLAND: Konservative i Vesthimmerland har fundet en yngre og velkendt kandidat til holdet. Jeppe Korreborg Pedersen er fra Aalestrup, et område hvor Konservative i længere tid har været repræsenteret ved Klavs Bojsen, dog ikke den seneste periode, og Ulla Skov fra Østerbølle. Men Klavs Bojsen har ikke ønsket at lade sig opstille igen.
Ulla Skov er klar igen til valget, som finder sted til november 2021.
- Det er vigtigt, at vi igen bliver repræsenteret med kandidater fra Aalestrupegnen, siger Signe Nøhr, som er partiets spidskandidat til næste valg.
- Udover Jeppe er der flere fra Aalestrup der stadig overvejer! Men Jeppe Korreborg Pedersen har sagt ja, og det glæder os rigtig meget i gruppen, at få en ung og meget kendt og vellidt person fra Aalestrup med på holdet! understreger Signe Nøhr.
Jeppe Korreborg Pedersen er 32 år. Han er vokset op i Aalestrup. Efter realeksamen og eksamen på Handelsskolen i Aars, blev han bankelev i Andelskassen i Aars. Efter de to års elevtid tog han først en HD 1. Del og derefter en HD 2. Del i Finansiel Rådgivning.
I 2011 gik turen tilbage til Aalestrup, hvor han blev ansat i Danske Bank og senere igen til Aars, hvor han gennem nogle år var filialdirektør.
For tre år siden startede han i Sparekassen Thy, hvor han, som souschef, har været med til at starte afdelingen i Viborg op fra ny.
Men selvom arbejdet har ligget andre steder, har privatadressen altid være i Aalestrup.
Tidligere har Jeppe spillet rigtig meget håndbold. Han var blandt andet med til at spille Aalestrup IFs håndboldherrer op fra Serie 2 til 2. Division. For øjeblikket er han holdleder for 2. Division herrerne.
For sin indsat for sporten, blev han i 2008 kåret som Knaberprins, med dronning Mette Lillethorup ved sin side, og hjertet banker stadig for Aalestrups idrætsliv. Så meget at han i flere år har været et aktivt medlem i både Aalestrup Idrætsforening og Aalestrup Idrætscenters bestyrelse og siden 2015 været formand for bestyrelsen. Her er han en yderst fremsynet formand og har for nylig været med til at få bevilget ca. 11 mio.kr. til bl.a. udvidelse af friluftsbadet og renovering af vandrehjemmet.
Også Aagades Børnehave har nydt godt af Jeppe Korreborg Pedersens lederevner, her har han været formand for bestyrelsen.
Jeppe Korreborg Pedersen glæder sig til at prøve den nye mulighed, for at få konservative Aalestrup repræsenteret i byrådet igen:
- Motivationen for at stille op til byrådet er et ønske om, at være med til at udvikle Aalestrup og ikke mindst Vesthimmerlands Kommune i fremtiden. Via mit foreningsarbejde har jeg fået en stor interesse for bl.a. børneområdet, og ikke mindst Kultur og Fritid, siger Jeppe Korreborg Pedersen.
- Jeg har altid haft en stor interesse for politik, og jeg synes det kunne være rigtig spændende at komme endnu tættere på, fortsætter han.
Jeppe Korreborg Pedersen er gift med Lise Rold Larsen. Sammen har de Villum på syv år og Andrea på fire år.


onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...