onsdag 16. december 2020

Konservative er klar med ny Aalestrup kandidat

Jeppe Korreborg Pedersen stiller op til byrådet

Signe Nøhr får Jeppe Korreborg Pedersen ved sin side til det kommende byrådsvalg. Han er klar til at stille op for Konservative.

VESTHIMMERLAND: Konservative i Vesthimmerland har fundet en yngre og velkendt kandidat til holdet. Jeppe Korreborg Pedersen er fra Aalestrup, et område hvor Konservative i længere tid har været repræsenteret ved Klavs Bojsen, dog ikke den seneste periode, og Ulla Skov fra Østerbølle. Men Klavs Bojsen har ikke ønsket at lade sig opstille igen.
Ulla Skov er klar igen til valget, som finder sted til november 2021.
- Det er vigtigt, at vi igen bliver repræsenteret med kandidater fra Aalestrupegnen, siger Signe Nøhr, som er partiets spidskandidat til næste valg.
- Udover Jeppe er der flere fra Aalestrup der stadig overvejer! Men Jeppe Korreborg Pedersen har sagt ja, og det glæder os rigtig meget i gruppen, at få en ung og meget kendt og vellidt person fra Aalestrup med på holdet! understreger Signe Nøhr.
Jeppe Korreborg Pedersen er 32 år. Han er vokset op i Aalestrup. Efter realeksamen og eksamen på Handelsskolen i Aars, blev han bankelev i Andelskassen i Aars. Efter de to års elevtid tog han først en HD 1. Del og derefter en HD 2. Del i Finansiel Rådgivning.
I 2011 gik turen tilbage til Aalestrup, hvor han blev ansat i Danske Bank og senere igen til Aars, hvor han gennem nogle år var filialdirektør.
For tre år siden startede han i Sparekassen Thy, hvor han, som souschef, har været med til at starte afdelingen i Viborg op fra ny.
Men selvom arbejdet har ligget andre steder, har privatadressen altid være i Aalestrup.
Tidligere har Jeppe spillet rigtig meget håndbold. Han var blandt andet med til at spille Aalestrup IFs håndboldherrer op fra Serie 2 til 2. Division. For øjeblikket er han holdleder for 2. Division herrerne.
For sin indsat for sporten, blev han i 2008 kåret som Knaberprins, med dronning Mette Lillethorup ved sin side, og hjertet banker stadig for Aalestrups idrætsliv. Så meget at han i flere år har været et aktivt medlem i både Aalestrup Idrætsforening og Aalestrup Idrætscenters bestyrelse og siden 2015 været formand for bestyrelsen. Her er han en yderst fremsynet formand og har for nylig været med til at få bevilget ca. 11 mio.kr. til bl.a. udvidelse af friluftsbadet og renovering af vandrehjemmet.
Også Aagades Børnehave har nydt godt af Jeppe Korreborg Pedersens lederevner, her har han været formand for bestyrelsen.
Jeppe Korreborg Pedersen glæder sig til at prøve den nye mulighed, for at få konservative Aalestrup repræsenteret i byrådet igen:
- Motivationen for at stille op til byrådet er et ønske om, at være med til at udvikle Aalestrup og ikke mindst Vesthimmerlands Kommune i fremtiden. Via mit foreningsarbejde har jeg fået en stor interesse for bl.a. børneområdet, og ikke mindst Kultur og Fritid, siger Jeppe Korreborg Pedersen.
- Jeg har altid haft en stor interesse for politik, og jeg synes det kunne være rigtig spændende at komme endnu tættere på, fortsætter han.
Jeppe Korreborg Pedersen er gift med Lise Rold Larsen. Sammen har de Villum på syv år og Andrea på fire år.


onsdag 12. maj 2021

Den Gamle Foderstof i Gedsted åben igen

Butikken åben - venter lidt med caféen

onsdag 12. maj 2021

Fritidsrådet genstarter det lokale foreningsliv

Børn til og med 14 år kan benytte Aalestrup Friluftsbad gratis i sommerperioden

onsdag 05. maj 2021

Spaden i jorden til nyt storslagteri i Aalestrup

Starten er gået til opførelsen af slagterivirksomhed på 15.813 kvm.

onsdag 28. april 2021

De flotte gamle biler blev luftet i forårsvejret

Aalestrup Classic har tyvstartet foråret med tur til Hjarbæk

onsdag 28. april 2021

Knaberfesten er igen sat på pause

Men måske fælles gadeindvielse og Knaberaktiviteter

onsdag 21. april 2021

Første spadestik blev taget til anden etape af læge- og sundhedshus

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Der var glæde at spore i Initiativgruppen bag det kommende...

onsdag 21. april 2021

Fjelsø-elever blev lokale affaldshelte

Samlede skrald i Fjelsø, Klotrup og Vesterbølle

onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

Arkiv

ingen nyheder i denne liste