- Din lokale ugeavis

onsdag 16. december 2020

Konservative er klar med ny Aalestrup kandidat

Jeppe Korreborg Pedersen stiller op til byrådet

Signe Nøhr får Jeppe Korreborg Pedersen ved sin side til det kommende byrådsvalg. Han er klar til at stille op for Konservative.

VESTHIMMERLAND: Konservative i Vesthimmerland har fundet en yngre og velkendt kandidat til holdet. Jeppe Korreborg Pedersen er fra Aalestrup, et område hvor Konservative i længere tid har været repræsenteret ved Klavs Bojsen, dog ikke den seneste periode, og Ulla Skov fra Østerbølle. Men Klavs Bojsen har ikke ønsket at lade sig opstille igen.
Ulla Skov er klar igen til valget, som finder sted til november 2021.
- Det er vigtigt, at vi igen bliver repræsenteret med kandidater fra Aalestrupegnen, siger Signe Nøhr, som er partiets spidskandidat til næste valg.
- Udover Jeppe er der flere fra Aalestrup der stadig overvejer! Men Jeppe Korreborg Pedersen har sagt ja, og det glæder os rigtig meget i gruppen, at få en ung og meget kendt og vellidt person fra Aalestrup med på holdet! understreger Signe Nøhr.
Jeppe Korreborg Pedersen er 32 år. Han er vokset op i Aalestrup. Efter realeksamen og eksamen på Handelsskolen i Aars, blev han bankelev i Andelskassen i Aars. Efter de to års elevtid tog han først en HD 1. Del og derefter en HD 2. Del i Finansiel Rådgivning.
I 2011 gik turen tilbage til Aalestrup, hvor han blev ansat i Danske Bank og senere igen til Aars, hvor han gennem nogle år var filialdirektør.
For tre år siden startede han i Sparekassen Thy, hvor han, som souschef, har været med til at starte afdelingen i Viborg op fra ny.
Men selvom arbejdet har ligget andre steder, har privatadressen altid være i Aalestrup.
Tidligere har Jeppe spillet rigtig meget håndbold. Han var blandt andet med til at spille Aalestrup IFs håndboldherrer op fra Serie 2 til 2. Division. For øjeblikket er han holdleder for 2. Division herrerne.
For sin indsat for sporten, blev han i 2008 kåret som Knaberprins, med dronning Mette Lillethorup ved sin side, og hjertet banker stadig for Aalestrups idrætsliv. Så meget at han i flere år har været et aktivt medlem i både Aalestrup Idrætsforening og Aalestrup Idrætscenters bestyrelse og siden 2015 været formand for bestyrelsen. Her er han en yderst fremsynet formand og har for nylig været med til at få bevilget ca. 11 mio.kr. til bl.a. udvidelse af friluftsbadet og renovering af vandrehjemmet.
Også Aagades Børnehave har nydt godt af Jeppe Korreborg Pedersens lederevner, her har han været formand for bestyrelsen.
Jeppe Korreborg Pedersen glæder sig til at prøve den nye mulighed, for at få konservative Aalestrup repræsenteret i byrådet igen:
- Motivationen for at stille op til byrådet er et ønske om, at være med til at udvikle Aalestrup og ikke mindst Vesthimmerlands Kommune i fremtiden. Via mit foreningsarbejde har jeg fået en stor interesse for bl.a. børneområdet, og ikke mindst Kultur og Fritid, siger Jeppe Korreborg Pedersen.
- Jeg har altid haft en stor interesse for politik, og jeg synes det kunne være rigtig spændende at komme endnu tættere på, fortsætter han.
Jeppe Korreborg Pedersen er gift med Lise Rold Larsen. Sammen har de Villum på syv år og Andrea på fire år.


onsdag 13. oktober 2021

Fra knoglekræft til ironman...

Carpe Diem får besøg af svømmeren Gert Rune

onsdag 13. oktober 2021

Ny butik åbner på lørdag i Gedsted

Sortiment med blomster, brugskunst og keramik

onsdag 06. oktober 2021

Nytårskoncert i Aalestrup med Rasmus Bjerg igen

Fest og farver når Prinsens Musikkorps spiller nytårskoncert i Aalestrup

onsdag 06. oktober 2021

Himmerlandskød A/S fik en fornem pris igen

Hædret som "Succesvirksomhed 2021"

onsdag 29. september 2021

"Efterårets Dag" i solskin på Hessel

Traktorringridning blev en udfordring for byrådskandidater

onsdag 29. september 2021

Kamp om kronerne i Vesthimmerland

Byrådet afsætter bl. a. penge til ny cykelsti og udvidet skoletandpleje

onsdag 22. september 2021

Lokal superfan med i filmen om Kandis

Henning Hougesen, Aalestrup, har været fan siden 1993

onsdag 22. september 2021

Hovedgaden indviet med taler, sport, mad og musik

Borgere og andre interesserede mødte op i stort antal for at deltage i festen

onsdag 01. september 2021

Musical over Shubiduas sange på vej i Aalestrup

AALESTRUP: De fem kvinder, der siden januar har været forpagtere af pavillonen i Rosenparken i...

onsdag 01. september 2021

Hvalpsund har største musikhave i Verden

Hesselvangs Venner sørgede for stor musikoplevelse for beboerne