- Din lokale ugeavis

onsdag 20. januar 2021

Fem aktive kvinder overtager Rosenparken

Af: Hanne Monrad

Kvinderne vil "ryste posen" og se på mulighederne

Fem aktive piger er klar til at åbne pavillonen 1. marts. Bagerst fra venstre: Mette Mølller, Sidsel Strøm Andersen og Marianne Damtoft Nielsen. Forrest Trine Nielsen og Frederikke Nielsen.

AALESTRUP: Det var med en vist spænding, at bestyrelsen i Den Jydske Rosenpark i Aalestrup i efteråret gik i gang med at søge efter en ny forpagter til pavillonen efter den tidligere forpagter, gennem et år, havde valgt at søge andre udfordringer.
- Der indkom dog, trods Corona, en del henvendelser, fortæller formanden for rosenparkens bestyrelse, Ulla Skov, og efter en tid var der to ansøgere tilbage i feltet, som bestyrelsen siden har haft en del samtaler med.
- Det var to gode ansøgere, som vi havde svært at vælge imellem, siger Ulla Skov, men vi måtte jo tage en beslutning og den beslutning tror vi, vil blive rigtig godt for en god fremtid for rosenparken.
Det skulle vise sig, at den nye forpagter, ikke er én person, men en gruppe på fem lokale piger, som har valgt at tage den udfordring i fællesskab.
De fem piger, Mette Møller, Sidsel Strøm Andersen, Marianne Damtoft Nielsen, Trine Nielsen og Frederikke Nielsen har gennem deres engagement i ”Musik – og Teaterforeningen Membranens” regi, fået et rigtig fint venindeforhold, og har været samlet ved forskellige lejligheder. I flere år har deres drøm været at  drive Pavillonen i Rosenparken sammen og gøre den til et spændende sted med mange aktiviteter.
De var klar sidste gang, der blev søgt om en forpagter, men der kom lige en graviditet i vejen for den plan. Nu er de klar til at sætte projektet i gang.
- Vi vil alle gerne gøre noget for lokalområdet,  og det tror vi er en mulighed med pavillonen, hvor vi gerne vil lave arrangementer for hele familien. Det er et dejligt sted, og vi nyder alle at komme i parken. Med den flotte pavillon er der mange muligheder for aktiviteter, siger siger Frederikke Nielsen.
Pavillonen vil som tidligere blive udlejet til fester, hvor man selv kan stå for det hele, eller man kan bestille en færdig fest, hvor de fem piger vil lave mad, servere og hvad der ellers hører sig til. Også ”Mad ud af huset” vil der være mulighed for.
- Vi er alle glade for at lave mad, og nogle af os har også beskæftiget os med det arbejdsmæssigt, siger kvinderne som også vil satse på sang og musik i stor stil.
- I det hele taget vil vi ”ryste posen” og se på de mange muligheder og ideer vi får hen ad vejen. Vi er gode til at arbejde sammen og vi har hver vores ”force”, så vi er et godt team. Vi har også vort bagland med os, og det er jo vigtigt, da vi håber at skulle bruge meget af vores tid med det nye projekt, som vi naturligvis håber, at borgerne i Aalestrup vil støtte op om, siger de fem piger, som glæder sig til at præsentere alt det nye.
Frederikke Nielsen skal være ”boss” og dermed den som står som øverste ansvarlige for gruppen.
De fem piger er gået i gang med planlægningen og vil være klar til at åbne 1. marts.
- I bestyrelsen er vi utrolig glade for at have fået en aftale med de fem aktive piger, som de fleste i byen kender, og som ikke er helt ”almindelige”. Der er så meget krudt og gode initiativer i dem, siger Ulla Skov. Vi tror, der vil komme til at ske en masse gode ting i rosenparken og med de mange ideer, der allerede er kommet på bordet, tegner det godt. Bestyrelsen vil naturligvis bakke op så godt vi kan.
- Vi håber, at de mange ønsker der er til Rosenparken, blandt andet med oprensning af søen, vil blive gennemført, så rammerne kan blive så gode som mulige til forskellige aktiviteter både ude og inde. Vi ønsker Mette, Sidsel, Marianne, Trine og Frederikke velkommen og ønsker det bedste for dem og Rosenparken i den kommende periode, slutter rosenparkens formand.


onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...