onsdag 24. februar 2021

Rosenparkens pavillon åbner igen i næste uge

De fem forpagtere vil samarbejde med hele byen

Formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Carlsen, glæder sig til det kommende samarbejde med de fem forpagtere i rosenparkens pavillon. Han ses her sammen med tre af de fem kvinder, Marianne Damtoft Nielsen, Frederikke Nielsen og Trine Nielsen.

Af Hanne Monrad
AALESTRUP: De fem kvinder, der 1. januar overtog forpagtningen af pavillonen i Den Jydske Rosenpark, er nu klar til at åbne – med de restriktioner, der lige nu er bestemt.
I første omgang er det take-away mad, der er mulighed for at levere ud af huset, og pigerne er allerede klar og enige om den første ret, der skal ryge over disken. Det er den populære spise boller i karry.
- Vi håber, at der snart bliver mulighed for at tilbyde andet og mere i den hyggelige pavillon, siger Frederikke Nielsen, der sammen med Marianne Damtoft Nielsen, Sidsel Strøm Andersen, Mette Møller og Trine Nielsen har haft travlt med at sætte deres præg på køkken og sal i pavillonen, så den står klar og nyrenoveret, når restauranter og spisesteder igen får mulighed for at holde åbent.
- Ideerne står i kø og vi bruger meget tid på at planlægge de mange muligheder vi har og som vi gerne vil tilbyde i fremtiden, siger Frederikke Nielsen. Vores målsætning er at handle lokalt, så vidt det er muligt, og vi har allerede været i kontakt med mange af de leverandører, vi gerne vil samarbejde med.
- Vi er alle enige om, at vi vil skabe et samarbejde mellem Rosenparken, andre turiststeder, foreningerne og de handlende i Aalestrup. Vi skal hjælpe hinanden. Derfor har vi også kontaktet de handlende i Aalestrup og foreslået et samarbejde. Det kan gøres på forskellige måder og vi er meget åbne for at give Aalestrup-borgere, gæster og turister en god fælles oplevelse, når de besøger rosenparken og campingpladsen. Det kan f.eks. være fribilletter til friluftsbadet, men mulighederne er mange.
Generelt har kvinderne fokus på at benytte de lokale muligheder, og de vil også gerne være en del af f. eks. Aalestrup Handel & Erhvervs arrangementer i byen, Knaberfesten og andre begivenheder, hvor det kan arrangeres.
Formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Karlsen, glæder sig over initiativet og ser frem til et godt samarbejde.
- Vi glæder os over den holdning som de fem kvinder har til det lokale samarbejde. Og de har mange rigtig fantastisk spændende planer. Det tegner godt for fremtiden, at vi skal stå sammen om at lave en masse gode ting til glæde for borgerne og gæster der kommer til byen.
- Vi har ikke så mange muligheder for at kunne holde møder og andre arrangementer i byen, så det er dejligt, at der igen er mulighed for at kunne benytte pavillonen. Så jeg håber at foreninger, firmaer og private vil støtte op om de friske forpagtere og stedet, så vi også i fremtiden kan være stolte af vores rosenpark og den flotte pavillon, siger formanden.


onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

onsdag 24. marts 2021

Arbejdet i midtbyen er ved at 'synge på sidste vers'

Snart flytter de mange maskiner til andre gader i Aalestrup

onsdag 17. marts 2021

5. og 6. kl. tilbage på Aalestrup Skole

Skolens personale "sover med støvlerne på"

Arkiv

ingen nyheder i denne liste