- Din lokale ugeavis

onsdag 24. februar 2021

Rosenparkens pavillon åbner igen i næste uge

De fem forpagtere vil samarbejde med hele byen

Formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Carlsen, glæder sig til det kommende samarbejde med de fem forpagtere i rosenparkens pavillon. Han ses her sammen med tre af de fem kvinder, Marianne Damtoft Nielsen, Frederikke Nielsen og Trine Nielsen.

Af Hanne Monrad
AALESTRUP: De fem kvinder, der 1. januar overtog forpagtningen af pavillonen i Den Jydske Rosenpark, er nu klar til at åbne – med de restriktioner, der lige nu er bestemt.
I første omgang er det take-away mad, der er mulighed for at levere ud af huset, og pigerne er allerede klar og enige om den første ret, der skal ryge over disken. Det er den populære spise boller i karry.
- Vi håber, at der snart bliver mulighed for at tilbyde andet og mere i den hyggelige pavillon, siger Frederikke Nielsen, der sammen med Marianne Damtoft Nielsen, Sidsel Strøm Andersen, Mette Møller og Trine Nielsen har haft travlt med at sætte deres præg på køkken og sal i pavillonen, så den står klar og nyrenoveret, når restauranter og spisesteder igen får mulighed for at holde åbent.
- Ideerne står i kø og vi bruger meget tid på at planlægge de mange muligheder vi har og som vi gerne vil tilbyde i fremtiden, siger Frederikke Nielsen. Vores målsætning er at handle lokalt, så vidt det er muligt, og vi har allerede været i kontakt med mange af de leverandører, vi gerne vil samarbejde med.
- Vi er alle enige om, at vi vil skabe et samarbejde mellem Rosenparken, andre turiststeder, foreningerne og de handlende i Aalestrup. Vi skal hjælpe hinanden. Derfor har vi også kontaktet de handlende i Aalestrup og foreslået et samarbejde. Det kan gøres på forskellige måder og vi er meget åbne for at give Aalestrup-borgere, gæster og turister en god fælles oplevelse, når de besøger rosenparken og campingpladsen. Det kan f.eks. være fribilletter til friluftsbadet, men mulighederne er mange.
Generelt har kvinderne fokus på at benytte de lokale muligheder, og de vil også gerne være en del af f. eks. Aalestrup Handel & Erhvervs arrangementer i byen, Knaberfesten og andre begivenheder, hvor det kan arrangeres.
Formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Karlsen, glæder sig over initiativet og ser frem til et godt samarbejde.
- Vi glæder os over den holdning som de fem kvinder har til det lokale samarbejde. Og de har mange rigtig fantastisk spændende planer. Det tegner godt for fremtiden, at vi skal stå sammen om at lave en masse gode ting til glæde for borgerne og gæster der kommer til byen.
- Vi har ikke så mange muligheder for at kunne holde møder og andre arrangementer i byen, så det er dejligt, at der igen er mulighed for at kunne benytte pavillonen. Så jeg håber at foreninger, firmaer og private vil støtte op om de friske forpagtere og stedet, så vi også i fremtiden kan være stolte af vores rosenpark og den flotte pavillon, siger formanden.


onsdag 22. marts 2023

De små fra Aalestrup med i kæmpe kor

Af Ture DamtoftAALESTRUP: De kom fra hele Vesthimmerland og også Aalestrup og Gedsted - de næsten...

onsdag 22. marts 2023

Et aktivt sportsligt år i Aalestrup Idrætsforening

Basketball-afdelingen havde 50 procent fremgang

onsdag 15. marts 2023

Aalestrup Outlet lukker

Af Hanne MonradAALESTRUP: Butikken ”Din Lokale Outlet” i Vestergade i  Aalestrup, har meldt...

onsdag 15. marts 2023

Kulturuge sluttede med maner

Kulturprisen blev i år tildelt Hessels Venners Laug

onsdag 08. marts 2023

Mr. Nordic var på besøg i Aalestrup

Bertel Haarder samlede en fyldt sal i Sognehuset

onsdag 08. marts 2023

Stor "ulykke" som øvelse i Aalestrup

Op mod 150 personer deltager i øvelsen

onsdag 01. marts 2023

Tidligere turistchef bliver egnens ny erhvervschef

Anna Oosterhof tiltræder mandag, 3. april som ny erhvervschef

onsdag 01. marts 2023

Thorup-firma tager ged med på dyrskue

THORUP: Ligesom landbrugene bliver landbrugsmaskinerne også  større og større. Noget som Emil...

onsdag 11. januar 2023

Dobbeltjubilar fejret i Simested

Birger Frandsen fejret for 40 års jubilæum

onsdag 11. januar 2023

Brandmand i Aalestrup hædret for god indsats

"Årets Brandmand 2022" blev Emil Myrup Langgaard

Her udkommer Vesthimmerlands Avis: