- Din lokale ugeavis

onsdag 24. februar 2021

Rosenparkens pavillon åbner igen i næste uge

De fem forpagtere vil samarbejde med hele byen

Formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Carlsen, glæder sig til det kommende samarbejde med de fem forpagtere i rosenparkens pavillon. Han ses her sammen med tre af de fem kvinder, Marianne Damtoft Nielsen, Frederikke Nielsen og Trine Nielsen.

Af Hanne Monrad
AALESTRUP: De fem kvinder, der 1. januar overtog forpagtningen af pavillonen i Den Jydske Rosenpark, er nu klar til at åbne – med de restriktioner, der lige nu er bestemt.
I første omgang er det take-away mad, der er mulighed for at levere ud af huset, og pigerne er allerede klar og enige om den første ret, der skal ryge over disken. Det er den populære spise boller i karry.
- Vi håber, at der snart bliver mulighed for at tilbyde andet og mere i den hyggelige pavillon, siger Frederikke Nielsen, der sammen med Marianne Damtoft Nielsen, Sidsel Strøm Andersen, Mette Møller og Trine Nielsen har haft travlt med at sætte deres præg på køkken og sal i pavillonen, så den står klar og nyrenoveret, når restauranter og spisesteder igen får mulighed for at holde åbent.
- Ideerne står i kø og vi bruger meget tid på at planlægge de mange muligheder vi har og som vi gerne vil tilbyde i fremtiden, siger Frederikke Nielsen. Vores målsætning er at handle lokalt, så vidt det er muligt, og vi har allerede været i kontakt med mange af de leverandører, vi gerne vil samarbejde med.
- Vi er alle enige om, at vi vil skabe et samarbejde mellem Rosenparken, andre turiststeder, foreningerne og de handlende i Aalestrup. Vi skal hjælpe hinanden. Derfor har vi også kontaktet de handlende i Aalestrup og foreslået et samarbejde. Det kan gøres på forskellige måder og vi er meget åbne for at give Aalestrup-borgere, gæster og turister en god fælles oplevelse, når de besøger rosenparken og campingpladsen. Det kan f.eks. være fribilletter til friluftsbadet, men mulighederne er mange.
Generelt har kvinderne fokus på at benytte de lokale muligheder, og de vil også gerne være en del af f. eks. Aalestrup Handel & Erhvervs arrangementer i byen, Knaberfesten og andre begivenheder, hvor det kan arrangeres.
Formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Karlsen, glæder sig over initiativet og ser frem til et godt samarbejde.
- Vi glæder os over den holdning som de fem kvinder har til det lokale samarbejde. Og de har mange rigtig fantastisk spændende planer. Det tegner godt for fremtiden, at vi skal stå sammen om at lave en masse gode ting til glæde for borgerne og gæster der kommer til byen.
- Vi har ikke så mange muligheder for at kunne holde møder og andre arrangementer i byen, så det er dejligt, at der igen er mulighed for at kunne benytte pavillonen. Så jeg håber at foreninger, firmaer og private vil støtte op om de friske forpagtere og stedet, så vi også i fremtiden kan være stolte af vores rosenpark og den flotte pavillon, siger formanden.


onsdag 01. december 2021

"Vennepunktet" klar til julefest

GEDSTED: På fredag i næste uge kommer julen for alvor til Gedsted. Byens borgere ved, at når...

onsdag 01. december 2021

Spadestik til stort byggeri i Aalestrup

Atriumbyggeri med 16 lejligheder i Vestergade

onsdag 17. november 2021

Julebelysningen tændes i Aalestrup på søndag

Og det nye lysnet over St. Torv er klar

onsdag 17. november 2021

Julemessen i Aalestrup Idrætscenter er aflyst

For andet år i træk må Aalestrup Handel & Erhverv aflyse messen

onsdag 10. november 2021

Lis Haugaard, Testrup hædret med Roseprisen

AALESTRUP: Det er efterhånden blevet en tradition, at den årlige ”Roseprisen” i Aalestrup bliver...

onsdag 10. november 2021

Valgmøde i Aalestrup med lokale kandidater

Tilhørere vil invitere politikere på cykeltur fra Fjelsø og Testrup

onsdag 27. oktober 2021

Nu skal der liv i Aalestrup

Store planer for renovering af centralt placerede ejendomme

onsdag 27. oktober 2021

En uhyggelig aften i vente i Aalestrup

Fredag bliver der udtrukket en vinder blandt alle udklædte

onsdag 20. oktober 2021

Hvilsom Kirke har fået ny kirkeklokke

Den gamle klokke er en af de ældste i Danmark

onsdag 20. oktober 2021

Ny Danmarkspremiere på Knaberscenen

November byder på musical skrevet af fem lokale kvinder med interesse for Shu-Bi-Dua