- Din lokale ugeavis

onsdag 24. februar 2021

Rosenparkens pavillon åbner igen i næste uge

De fem forpagtere vil samarbejde med hele byen

Formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Carlsen, glæder sig til det kommende samarbejde med de fem forpagtere i rosenparkens pavillon. Han ses her sammen med tre af de fem kvinder, Marianne Damtoft Nielsen, Frederikke Nielsen og Trine Nielsen.

Af Hanne Monrad
AALESTRUP: De fem kvinder, der 1. januar overtog forpagtningen af pavillonen i Den Jydske Rosenpark, er nu klar til at åbne – med de restriktioner, der lige nu er bestemt.
I første omgang er det take-away mad, der er mulighed for at levere ud af huset, og pigerne er allerede klar og enige om den første ret, der skal ryge over disken. Det er den populære spise boller i karry.
- Vi håber, at der snart bliver mulighed for at tilbyde andet og mere i den hyggelige pavillon, siger Frederikke Nielsen, der sammen med Marianne Damtoft Nielsen, Sidsel Strøm Andersen, Mette Møller og Trine Nielsen har haft travlt med at sætte deres præg på køkken og sal i pavillonen, så den står klar og nyrenoveret, når restauranter og spisesteder igen får mulighed for at holde åbent.
- Ideerne står i kø og vi bruger meget tid på at planlægge de mange muligheder vi har og som vi gerne vil tilbyde i fremtiden, siger Frederikke Nielsen. Vores målsætning er at handle lokalt, så vidt det er muligt, og vi har allerede været i kontakt med mange af de leverandører, vi gerne vil samarbejde med.
- Vi er alle enige om, at vi vil skabe et samarbejde mellem Rosenparken, andre turiststeder, foreningerne og de handlende i Aalestrup. Vi skal hjælpe hinanden. Derfor har vi også kontaktet de handlende i Aalestrup og foreslået et samarbejde. Det kan gøres på forskellige måder og vi er meget åbne for at give Aalestrup-borgere, gæster og turister en god fælles oplevelse, når de besøger rosenparken og campingpladsen. Det kan f.eks. være fribilletter til friluftsbadet, men mulighederne er mange.
Generelt har kvinderne fokus på at benytte de lokale muligheder, og de vil også gerne være en del af f. eks. Aalestrup Handel & Erhvervs arrangementer i byen, Knaberfesten og andre begivenheder, hvor det kan arrangeres.
Formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, købmand Karl William Karlsen, glæder sig over initiativet og ser frem til et godt samarbejde.
- Vi glæder os over den holdning som de fem kvinder har til det lokale samarbejde. Og de har mange rigtig fantastisk spændende planer. Det tegner godt for fremtiden, at vi skal stå sammen om at lave en masse gode ting til glæde for borgerne og gæster der kommer til byen.
- Vi har ikke så mange muligheder for at kunne holde møder og andre arrangementer i byen, så det er dejligt, at der igen er mulighed for at kunne benytte pavillonen. Så jeg håber at foreninger, firmaer og private vil støtte op om de friske forpagtere og stedet, så vi også i fremtiden kan være stolte af vores rosenpark og den flotte pavillon, siger formanden.


onsdag 18. maj 2022

Skulptur i Aalestrup har holdt flyttedag

Ud af hi og er nu placeret på Sundhedstorvet

onsdag 18. maj 2022

Veteranbil-træf til Knaberfesten i år

Åbent træf for alle bag Aalestrup Idrætscenter

onsdag 11. maj 2022

Stor børneaktivitet til årets Knaberfest

Hop Hans' hopppeland afløser tivolipark i år

onsdag 11. maj 2022

Bålhytte antændt i Aalestrup

Af Ture DamtoftAALESTRUP: For tredje gang er der begået hærværk omkring shelterpladsen ved...

onsdag 04. maj 2022

Blotter i Borgergade

AALESTRUP: Der stod en mand og vippede med sin penis.Sådan beskriver politiet den anmeldelse om...

onsdag 04. maj 2022

130 lagde vejen omkring læge- og sundhedshuset

Regionsrådsformand blev imponeret i Aalestrup

onsdag 04. maj 2022

"Kys og kør"-anlæg i Aalestrup godkendt

AALESTRUP: Trafikafviklingen ved Aalestrup Skole bliver løbende forbedret. I 2018 og 2019 blev der...

onsdag 27. april 2022

Knaberfesten holdes igen efter to års pause

Men der er mange udfordringer inden byfesten igen holdes

onsdag 27. april 2022

Det umulige er lykkedes i Aalestrup

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Det som længe så ud til at være en umulighed er nu lykkedes i...

onsdag 23. marts 2022

Aalestrup får akutbil til oktober, men hvor?

Vesthimmerland har et højt antal tilfælde af apopleksi - derfor ny akutbil