- Din lokale ugeavis

onsdag 22. september 2021

Lokal superfan med i filmen om Kandis

Henning Hougesen, Aalestrup, har været fan siden 1993

Af Hanne Monrad
AALESTRUP: I den seneste tid har den nye film om Johnny Hansen og ”Kandis” fået stor omtale.
En af de medvirkende i filmen er Henning Hougesen fra Aalestrup, som i mange år har været en særdeles dedikeret fan af den populære sanger og af bandet.
Filmen, som har fået titlen ”Kandis for Livet” , handler i høj grad om de mange fans, der følger orkesteret. Fanklubben har 3.000 medlemmer, den ene af dem er Henning Hougesen.
Han er tidligere Falckredder og det var til en julefrokost med Falck i Rønbjerg Feriecenter, at han første gang stiftede bekendtskab med Kandis og Johnny Hansen.

Og så var han solgt!
- Det var musikken, der i første omgang greb mig, siger Henning Hougesen. Efter koncerten fik jeg en snak med Johnny Hansen. Han var bare helt nede på jorden og meget venlig.
Året var 1993 og siden har Henning Hougesen haft Kandis og ikke mindst Johnny Hansen, som sit store idol, og han har fulgt dem siden. Henning Houigesen tager gerne til koncerter rundt om i landet når Kandis spiller, og han har et særligt bånd til Johnny Hansen.
8. august 2008 står som en stor dag i Henning Hougesens erindring. Den dag var Kandis i Aalestrup for at spille ved Rosengårdens 25-års jubilæum. Aftenen forinden havde Henning Hougesen sendt en skriftlig invitation til sine idoler: Hvis de havde tid og lyst ville han gerne vise dem sin ”hule” i villaen i Engparken, hvor han gennem årene havde samlet alt om bandet, fra plakater til udklip og meget andet om det populære orkester.
Kandis takkede ja tak til invitationen. Det blev en stor dag og den stol, som Johnny Hansen sad i – har en helt speciel plads i stuen, fortæller Henning Hougesen.
I 2010 blev Henning Hougesen 60 år og det blev fejret i Hvilsom Forsamlingshus. Nogle af gæsterne havde en stor overraskelse i baghånden til ham. På dagen optrådte "Far & Søn" på Plejecenter Aaglimt, og bagefter blev de eskorteret til Hvilsom, hvor de dukkede op til stor overraskelse for Henning Hougesen og de øvrige gæster.
Henning Hougesen kom som Falckredder ofte til Hurup i sin Falck-bil og ofte blev det til et besøg hos Johnny Hansen. Disse besøg er blevet til flere gennem tiden. I øvrigt er Henning Hougesen den eneste fan, som får lov at besøge Johnny Hansen i sit eget hjem.
Filmen ”Kandis for Livet” har fået megen omtale, og Henning Hougesen og fruen, Inge Merete, blev inviteret til forpremiere på filmen i Thisted Bio i sidste uge. I weekenden var de også inviteret på den røde løber til en forevisning af filmen i København.
- Jow–jow, siger Henning – det har været en stor glæde for mig, at følge Kandis gennem årene, og jeg glæder mig til hver gang, det er muligt, at komme til deres koncerter.
Filmen er instrueret af Jesper Dalgaard, som også kommer fra Thy, og den vil blive vist fra 23. september landet over. Også Bio Aalestrup vil få filmen på plakaten sidst i oktober, oplyser biografens bestyrelsesformand, Hans Jørgen Nielsen.


onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...