- Din lokale ugeavis

onsdag 22. september 2021

Lokal superfan med i filmen om Kandis

Henning Hougesen, Aalestrup, har været fan siden 1993

Af Hanne Monrad
AALESTRUP: I den seneste tid har den nye film om Johnny Hansen og ”Kandis” fået stor omtale.
En af de medvirkende i filmen er Henning Hougesen fra Aalestrup, som i mange år har været en særdeles dedikeret fan af den populære sanger og af bandet.
Filmen, som har fået titlen ”Kandis for Livet” , handler i høj grad om de mange fans, der følger orkesteret. Fanklubben har 3.000 medlemmer, den ene af dem er Henning Hougesen.
Han er tidligere Falckredder og det var til en julefrokost med Falck i Rønbjerg Feriecenter, at han første gang stiftede bekendtskab med Kandis og Johnny Hansen.

Og så var han solgt!
- Det var musikken, der i første omgang greb mig, siger Henning Hougesen. Efter koncerten fik jeg en snak med Johnny Hansen. Han var bare helt nede på jorden og meget venlig.
Året var 1993 og siden har Henning Hougesen haft Kandis og ikke mindst Johnny Hansen, som sit store idol, og han har fulgt dem siden. Henning Houigesen tager gerne til koncerter rundt om i landet når Kandis spiller, og han har et særligt bånd til Johnny Hansen.
8. august 2008 står som en stor dag i Henning Hougesens erindring. Den dag var Kandis i Aalestrup for at spille ved Rosengårdens 25-års jubilæum. Aftenen forinden havde Henning Hougesen sendt en skriftlig invitation til sine idoler: Hvis de havde tid og lyst ville han gerne vise dem sin ”hule” i villaen i Engparken, hvor han gennem årene havde samlet alt om bandet, fra plakater til udklip og meget andet om det populære orkester.
Kandis takkede ja tak til invitationen. Det blev en stor dag og den stol, som Johnny Hansen sad i – har en helt speciel plads i stuen, fortæller Henning Hougesen.
I 2010 blev Henning Hougesen 60 år og det blev fejret i Hvilsom Forsamlingshus. Nogle af gæsterne havde en stor overraskelse i baghånden til ham. På dagen optrådte "Far & Søn" på Plejecenter Aaglimt, og bagefter blev de eskorteret til Hvilsom, hvor de dukkede op til stor overraskelse for Henning Hougesen og de øvrige gæster.
Henning Hougesen kom som Falckredder ofte til Hurup i sin Falck-bil og ofte blev det til et besøg hos Johnny Hansen. Disse besøg er blevet til flere gennem tiden. I øvrigt er Henning Hougesen den eneste fan, som får lov at besøge Johnny Hansen i sit eget hjem.
Filmen ”Kandis for Livet” har fået megen omtale, og Henning Hougesen og fruen, Inge Merete, blev inviteret til forpremiere på filmen i Thisted Bio i sidste uge. I weekenden var de også inviteret på den røde løber til en forevisning af filmen i København.
- Jow–jow, siger Henning – det har været en stor glæde for mig, at følge Kandis gennem årene, og jeg glæder mig til hver gang, det er muligt, at komme til deres koncerter.
Filmen er instrueret af Jesper Dalgaard, som også kommer fra Thy, og den vil blive vist fra 23. september landet over. Også Bio Aalestrup vil få filmen på plakaten sidst i oktober, oplyser biografens bestyrelsesformand, Hans Jørgen Nielsen.


onsdag 19. januar 2022

Interessant fortælling om Simested Bro

Gammel beretning om Simested Bro er med i de lokale arkivers årsskrift

onsdag 19. januar 2022

Forbrugere brænder sig ikke på fjernvarmeregning

Af Torsten HansenAALESTRUP: Fjernvarmeforbrugerne i Aalestrup, Nørager, Simested og Hvam skal ikke...

torsdag 13. januar 2022

Uheld og for høj fart ved Aalestrup

Politiet havde to ting at berette om i deres døgnrapport fra Aalestrup. Det første var et uheld i...

onsdag 12. januar 2022

Et helt eventyrligt rykind i Aalestrup

Formand har et ønske om udstykning af flere byggegrunde

onsdag 12. januar 2022

Bilhus i Aalestrup har haft VW i 50 år

Et 50 års jubilæum er ikke almindelig i branchen

onsdag 05. januar 2022

Fugle, frøer og insekter skal pryde det nye lægehus

Fire lokale fotografer står bag en række billeder af lokale dyr

onsdag 05. januar 2022

Det nye slagteri i Aalestrup skyder i vejret

Opførelsen af ”Slagteriet Midgård” ved ringvejen går planmæssigt

onsdag 29. december 2021

Julemandens historie fældet ned på skrift

Poul Knudsen i Aalestrup begyndte som julemand for 48 år siden

onsdag 29. december 2021

Travlhed med test i Aalestrup

Forventer lange køer for at få en kviktest inden nytårsfesten

mandag 27. december 2021

Alvorligt uheld ved Gedsted

Af Torsten HansenGEDSTED: Anden juledag, 26. december skete et alvorligt færdselsuheld på Østergade...