- Din lokale ugeavis

onsdag 22. september 2021

Lokal superfan med i filmen om Kandis

Henning Hougesen, Aalestrup, har været fan siden 1993

Af Hanne Monrad
AALESTRUP: I den seneste tid har den nye film om Johnny Hansen og ”Kandis” fået stor omtale.
En af de medvirkende i filmen er Henning Hougesen fra Aalestrup, som i mange år har været en særdeles dedikeret fan af den populære sanger og af bandet.
Filmen, som har fået titlen ”Kandis for Livet” , handler i høj grad om de mange fans, der følger orkesteret. Fanklubben har 3.000 medlemmer, den ene af dem er Henning Hougesen.
Han er tidligere Falckredder og det var til en julefrokost med Falck i Rønbjerg Feriecenter, at han første gang stiftede bekendtskab med Kandis og Johnny Hansen.

Og så var han solgt!
- Det var musikken, der i første omgang greb mig, siger Henning Hougesen. Efter koncerten fik jeg en snak med Johnny Hansen. Han var bare helt nede på jorden og meget venlig.
Året var 1993 og siden har Henning Hougesen haft Kandis og ikke mindst Johnny Hansen, som sit store idol, og han har fulgt dem siden. Henning Houigesen tager gerne til koncerter rundt om i landet når Kandis spiller, og han har et særligt bånd til Johnny Hansen.
8. august 2008 står som en stor dag i Henning Hougesens erindring. Den dag var Kandis i Aalestrup for at spille ved Rosengårdens 25-års jubilæum. Aftenen forinden havde Henning Hougesen sendt en skriftlig invitation til sine idoler: Hvis de havde tid og lyst ville han gerne vise dem sin ”hule” i villaen i Engparken, hvor han gennem årene havde samlet alt om bandet, fra plakater til udklip og meget andet om det populære orkester.
Kandis takkede ja tak til invitationen. Det blev en stor dag og den stol, som Johnny Hansen sad i – har en helt speciel plads i stuen, fortæller Henning Hougesen.
I 2010 blev Henning Hougesen 60 år og det blev fejret i Hvilsom Forsamlingshus. Nogle af gæsterne havde en stor overraskelse i baghånden til ham. På dagen optrådte "Far & Søn" på Plejecenter Aaglimt, og bagefter blev de eskorteret til Hvilsom, hvor de dukkede op til stor overraskelse for Henning Hougesen og de øvrige gæster.
Henning Hougesen kom som Falckredder ofte til Hurup i sin Falck-bil og ofte blev det til et besøg hos Johnny Hansen. Disse besøg er blevet til flere gennem tiden. I øvrigt er Henning Hougesen den eneste fan, som får lov at besøge Johnny Hansen i sit eget hjem.
Filmen ”Kandis for Livet” har fået megen omtale, og Henning Hougesen og fruen, Inge Merete, blev inviteret til forpremiere på filmen i Thisted Bio i sidste uge. I weekenden var de også inviteret på den røde løber til en forevisning af filmen i København.
- Jow–jow, siger Henning – det har været en stor glæde for mig, at følge Kandis gennem årene, og jeg glæder mig til hver gang, det er muligt, at komme til deres koncerter.
Filmen er instrueret af Jesper Dalgaard, som også kommer fra Thy, og den vil blive vist fra 23. september landet over. Også Bio Aalestrup vil få filmen på plakaten sidst i oktober, oplyser biografens bestyrelsesformand, Hans Jørgen Nielsen.


onsdag 13. oktober 2021

Fra knoglekræft til ironman...

Carpe Diem får besøg af svømmeren Gert Rune

onsdag 13. oktober 2021

Ny butik åbner på lørdag i Gedsted

Sortiment med blomster, brugskunst og keramik

onsdag 06. oktober 2021

Nytårskoncert i Aalestrup med Rasmus Bjerg igen

Fest og farver når Prinsens Musikkorps spiller nytårskoncert i Aalestrup

onsdag 06. oktober 2021

Himmerlandskød A/S fik en fornem pris igen

Hædret som "Succesvirksomhed 2021"

onsdag 29. september 2021

"Efterårets Dag" i solskin på Hessel

Traktorringridning blev en udfordring for byrådskandidater

onsdag 29. september 2021

Kamp om kronerne i Vesthimmerland

Byrådet afsætter bl. a. penge til ny cykelsti og udvidet skoletandpleje

onsdag 22. september 2021

Lokal superfan med i filmen om Kandis

Henning Hougesen, Aalestrup, har været fan siden 1993

onsdag 22. september 2021

Hovedgaden indviet med taler, sport, mad og musik

Borgere og andre interesserede mødte op i stort antal for at deltage i festen

onsdag 01. september 2021

Musical over Shubiduas sange på vej i Aalestrup

AALESTRUP: De fem kvinder, der siden januar har været forpagtere af pavillonen i Rosenparken i...

onsdag 01. september 2021

Hvalpsund har største musikhave i Verden

Hesselvangs Venner sørgede for stor musikoplevelse for beboerne