- Din lokale ugeavis

onsdag 12. oktober 2022

Ny restaurant i kendt ejendom i Aalestrup

29-årig har åbnet restaurant Quattro Fratelli

Ionut Catalin Gavrila åbnede mandag Restaurant Quattro Fratelli i Aalestrup. Her ses han sammen med kæresten Bianca Avnam.

AALESTRUP: Efter en grundig ombygning og istandsættelse er der igen kommet liv i ejendommen Borgergade 2 i Aalestrup, som i en menneskealder husede den kendte dametøjsforretning Ester Nielsen A/S, men har stået tom i en årrække.
Mandag åbnede Restaurant Quattro Fratelli i lokalerne i stueplan på hjørnet af Borgergade og Aagade. Det er en pizza-restaurant med 29-årige Ionut Catalin Gavrila som indehaver. Han er fra Italien, men har boet i Danmark i fire år. Ionut Catalin Gavrila har arbejdet på en tilsvarende restaurant i Viborg i de seneste to et halvt år, men har ønsket at "få foden under eget bord".
- Da jeg så Aalestrup og fik øje på lokalerne og den cenrale beliggenhed midt i byen, blev jeg interesseret, og min kæreste og jeg besluttede os for at undersøge mulighederne for at blive selvstændige med egen restaurant, siger Ionut Catalin Gavrila.
Ionut Catalin Gavrila har selv forestået indretningen af lokalerne, og har  designet ekspeditionsdisken der har et særligt rustikt look.
Hos Quattro Fratelli kan man enten nyde maden i restauranten, eller hente den som take away efter telefonbestilling. Ionut Catalin Gavrila overvejer at tilbyde udbringning mod betaling af et mindre gebyr, men vil lige se tiden an og vurdere hvilke ydelser kunderne i Aalestrup og omegn ønsker.
I restauranten kan man købe 14 forskellige pizza menuer i normal eller  familiestørrelse, og netop familiestørrelsen afspejles elegant i restaurantens logo. Man kan også købe Kebab, Tono og Ilsole, eller Bruschetta for eksempel som starters. Desuden forskellige salater - og gæsterne kan nyde drikke af friskpressede appelsiner eller æbler, juice i forskellige afskygninger, vand og cola. På åbningsdagen var der pyntet op med balloner og danske flag.
Som Ionut Catalin Gavrilas kæreste Bianca Avnam sagde:
- Når vi driver restaurant i Danmark, skal der også være danske flag på bordene.
Selv om Aalestrup også har andre spisesteder, vurderer Ionut Catalin Gavrila at der er et kundeunderlag. Han er helt opmærksom på, at to af egnens hoteller med traditionelle restauranter er lukket indenfor få år, og håber i stedet på en fremtid for en italiensk pizza-restaurant. Tiderne og gæsterne har ændret sig, siger han og henviser til, at der er mange unge som går i skole i Aalestrup og omegn, og at de lidt ældre borgere også har mod på at spise pizza.
Ejendommen på hjørnet af Borgergade og Aagade blev i 2021 købt af Lasse Sanderhoff og udviklingsfirmaet SQM Ejendomme ApS, som siden har istandsat bygningen med henblik på udlejning.


onsdag 30. november 2022

En levende bymidte er et indsatsområde

Foreslår Fakta-bygningen til foreningsbrug

onsdag 30. november 2022

SFer i Gedsted ny 2. viceborgmester

GEDSTED: Byrådet i Vesthimmerlands Kommune tog forleden afsked med Theresa Berg Andersen (SF), der...

onsdag 23. november 2022

Godt, at der holdes fast i traditionerne

Knaberkongen talte ved juletræstænding i Aalestrup

onsdag 23. november 2022

Aalestrup-foreninger er klar med julehjælp

Der skal ansøges om julehjælp inden 25. november

torsdag 17. november 2022

Julebelysningen tændes i Aalestrup på søndag

Trods høje elpriser betaler kommunen for strømmen

torsdag 17. november 2022

Høj beskæftigelse giver kommunal besparelse

Et mindre forbrug på 18,5 mio. kr. i Vesthimmerland

torsdag 10. november 2022

Slagteriet i Aalestrup vigtig for kommunen

Himmerlandskød er nu officielt indviet

torsdag 10. november 2022

Fire spidskandidater i Himmerland blev valgt

Byrådsmedlem for SF får plads i Folketinget

onsdag 02. november 2022

267.500 kr. til Knæk Cancer fra Aalestrup-virksomhed

102 Fjelsø-ansatte mødte lørdag og donerede lønnen til formålet

onsdag 02. november 2022

Hver femte i Vesthimmerland stemte på Støjberg

Af Torsten Hansen VESTHIMMERLAND: Stemmerne er talt op endnu en gang i Vesthimmerland, og det har...

Her udkommer Vesthimmerlands Avis: