- Din lokale ugeavis

onsdag 02. november 2022

267.500 kr. til Knæk Cancer fra Aalestrup-virksomhed

102 Fjelsø-ansatte mødte lørdag og donerede lønnen til formålet

AALESTRUP: Fjelsø-koncernen med hovedkontor i Aalestrup og 102 medarbejdere bakkede imponerende op om den store Knæk Cancer-indsamling forleden. Der blev doneret 267.500 kr. til formålet.
Social ansvarlighed er et udtryk for engagement og respekt for samfundet. Fjelsø-koncernen støtter hvert år udvalgte danske foreninger, som gør en forskel for de mest udsatte. I år var det 11. gang TV2 og Kræftens Bekæmpelse samlede danskerne i kampen mod kræft, og det kulminerede i et stort indsamlingsshow i lørdags.
For at støtte op om den gode sag, havde Fjelsø-koncernen tilbudt alle ansatte at møde på arbejde lørdag, 29. oktober og donere arbejdstimerne til det gode formål. Dermed fik  medarbejderne indflydelse på det endelige beløbs størrelse.
Der var stor opbakning til arrangementet. 102 mødte op på arbejde i lørdags på Fjelsøs lokationer i Aalestrup, Esbjerg, Odense og København.
- Jeg er meget stolt over den store opbakning fra Fjelsøs medarbejdere, som de har vist ved at donere deres arbejdskraft i lørdags. Det siger noget om, at det er en rigtig god sag at støtte, men heldigvis også noget om vores fælles arbejdsplads, siger virksomhedens ejer Niels Mogensen.
Line Kjærsgaard Hansen,  udtaler:
- Jeg synes, det er meget flot, at Fjelsø vil støtte med så stor en donation. Jeg er glad for, jeg kunne bidrage og støtte det gode formål på den måde.
- Jeg har mange pårørende, der enten har haft eller desværre ikke er her mere på grund af kræft. Derfor ville jeg gerne være med at støtte den gode sag og mødte på arbejde i lørdags Jeg synes, det er en rigtig god måde, virksomheden har valgt at gøre det på”, siger Richard Kristensen, der er ansat i produktionen.
Allan Vestergaard, som ligeledes er ansat i produktionen har haft kræft æt inde på livet og desværre også mistet. Han var derfor ikke i tvivl om, at han ville støtte.
Jan Stefansen fra produktionen siger:
- Pengene går til et godt formål og gør en kæmpe forskel. Forskerne har brug for mange midler, så vi kan finde en kur mod sygdommen.
Gitte Lund, på kontoret udtaler:
- Rigtig mange mennesker og familier bliver daglig bragt ud af deres hverdag med en melding om cancer. En melding som i sig selv kan være rigtig svær at forholde sig til, men det er også en melding som vender op og ned på dagligdagen. Både for en selv, men også for familie og venner. Kræft er derfor en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Jeg har selv haft kræft, så denne sag ligger mig meget nær. Jeg er derfor rigtig stolt af at være del af en virksomhed, som støtter et formål som Knæk Cancer med så stort et beløb.


onsdag 30. november 2022

En levende bymidte er et indsatsområde

Foreslår Fakta-bygningen til foreningsbrug

onsdag 30. november 2022

SFer i Gedsted ny 2. viceborgmester

GEDSTED: Byrådet i Vesthimmerlands Kommune tog forleden afsked med Theresa Berg Andersen (SF), der...

onsdag 23. november 2022

Godt, at der holdes fast i traditionerne

Knaberkongen talte ved juletræstænding i Aalestrup

onsdag 23. november 2022

Aalestrup-foreninger er klar med julehjælp

Der skal ansøges om julehjælp inden 25. november

torsdag 17. november 2022

Julebelysningen tændes i Aalestrup på søndag

Trods høje elpriser betaler kommunen for strømmen

torsdag 17. november 2022

Høj beskæftigelse giver kommunal besparelse

Et mindre forbrug på 18,5 mio. kr. i Vesthimmerland

torsdag 10. november 2022

Slagteriet i Aalestrup vigtig for kommunen

Himmerlandskød er nu officielt indviet

torsdag 10. november 2022

Fire spidskandidater i Himmerland blev valgt

Byrådsmedlem for SF får plads i Folketinget

onsdag 02. november 2022

267.500 kr. til Knæk Cancer fra Aalestrup-virksomhed

102 Fjelsø-ansatte mødte lørdag og donerede lønnen til formålet

onsdag 02. november 2022

Hver femte i Vesthimmerland stemte på Støjberg

Af Torsten Hansen VESTHIMMERLAND: Stemmerne er talt op endnu en gang i Vesthimmerland, og det har...

Her udkommer Vesthimmerlands Avis: