- Din lokale ugeavis

onsdag 02. november 2022

267.500 kr. til Knæk Cancer fra Aalestrup-virksomhed

102 Fjelsø-ansatte mødte lørdag og donerede lønnen til formålet

AALESTRUP: Fjelsø-koncernen med hovedkontor i Aalestrup og 102 medarbejdere bakkede imponerende op om den store Knæk Cancer-indsamling forleden. Der blev doneret 267.500 kr. til formålet.
Social ansvarlighed er et udtryk for engagement og respekt for samfundet. Fjelsø-koncernen støtter hvert år udvalgte danske foreninger, som gør en forskel for de mest udsatte. I år var det 11. gang TV2 og Kræftens Bekæmpelse samlede danskerne i kampen mod kræft, og det kulminerede i et stort indsamlingsshow i lørdags.
For at støtte op om den gode sag, havde Fjelsø-koncernen tilbudt alle ansatte at møde på arbejde lørdag, 29. oktober og donere arbejdstimerne til det gode formål. Dermed fik  medarbejderne indflydelse på det endelige beløbs størrelse.
Der var stor opbakning til arrangementet. 102 mødte op på arbejde i lørdags på Fjelsøs lokationer i Aalestrup, Esbjerg, Odense og København.
- Jeg er meget stolt over den store opbakning fra Fjelsøs medarbejdere, som de har vist ved at donere deres arbejdskraft i lørdags. Det siger noget om, at det er en rigtig god sag at støtte, men heldigvis også noget om vores fælles arbejdsplads, siger virksomhedens ejer Niels Mogensen.
Line Kjærsgaard Hansen,  udtaler:
- Jeg synes, det er meget flot, at Fjelsø vil støtte med så stor en donation. Jeg er glad for, jeg kunne bidrage og støtte det gode formål på den måde.
- Jeg har mange pårørende, der enten har haft eller desværre ikke er her mere på grund af kræft. Derfor ville jeg gerne være med at støtte den gode sag og mødte på arbejde i lørdags Jeg synes, det er en rigtig god måde, virksomheden har valgt at gøre det på”, siger Richard Kristensen, der er ansat i produktionen.
Allan Vestergaard, som ligeledes er ansat i produktionen har haft kræft æt inde på livet og desværre også mistet. Han var derfor ikke i tvivl om, at han ville støtte.
Jan Stefansen fra produktionen siger:
- Pengene går til et godt formål og gør en kæmpe forskel. Forskerne har brug for mange midler, så vi kan finde en kur mod sygdommen.
Gitte Lund, på kontoret udtaler:
- Rigtig mange mennesker og familier bliver daglig bragt ud af deres hverdag med en melding om cancer. En melding som i sig selv kan være rigtig svær at forholde sig til, men det er også en melding som vender op og ned på dagligdagen. Både for en selv, men også for familie og venner. Kræft er derfor en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Jeg har selv haft kræft, så denne sag ligger mig meget nær. Jeg er derfor rigtig stolt af at være del af en virksomhed, som støtter et formål som Knæk Cancer med så stort et beløb.


onsdag 01. februar 2023

Konservative fik ny formand

Der var genvalg til alle de øvrige poster i partiet

onsdag 01. februar 2023

Fodboldsæsonen er indledt i Hvam

Spillerne kan se frem til et træningsophold i Malaga

onsdag 25. januar 2023

Formand i Nørager holder efter otte år

André Ellegaard Jensen vil ikke sidde i dobbeltrolle

onsdag 25. januar 2023

Møldrup bys 130 år fejres med udstilling

Lokalhistorisk har fundet gamle fotos frem af byen

onsdag 18. januar 2023

Historisk tovholder efterlyses i Nørager

NØRAGER: Der skal findes ny tovholder til historien i Nørager.Gennem mere end 25 år har...

onsdag 18. januar 2023

Forrygende aften med Nytårskoncert i Aalestrup

Veloplagt Martin Brygmann og Prinsens Musikkorps

onsdag 11. januar 2023

Dobbeltjubilar fejret i Simested

Birger Frandsen fejret for 40 års jubilæum

onsdag 11. januar 2023

Brandmand i Aalestrup hædret for god indsats

"Årets Brandmand 2022" blev Emil Myrup Langgaard

onsdag 28. december 2022

65 år og 40 med økologi

Eva Bjerrum, Vesterbølle fylder 65 år torsdag 29. december. I 40 år har Eva leveret økologiske...

onsdag 28. december 2022

Elever i Fjelsø vandt i trafikkonkurrence

0. klasse på friskolen blev belønnet med en kageperson

Her udkommer Vesthimmerlands Avis: