onsdag 09. februar 2011

"Plus" i Aalestrup skifter ejer

Af: Hanne Grabow

Der skal fortsat drives butik og serviceværksted

Bodil og Vagn Laursen sammen medNellie Hilding.

AALESTRUP: Institutionen Rosengården i Aalestrup er meget aktiv i byen, og har mange projekter i gang som bliver drevet på bedste vis. Nu kommer der endnu et projekt. 15. februar overtager Rosengården driften af døgnkiosken ”Plus” i Borgergade.
Virksomheden bliver på nuværende tidspunkt drevet af Bodil og Vagn Laursen, som har haft forretningen og værkstedet, Aalestrup Bilværksted på adressen i omkring 35 år. Det er planen, at beboerne på institutionen skal være med i den daglige pasning og de unge, der er ansat i butikken i øjeblikket, har fået tilbud om at blive, så de kan assistere på tidspunkter, hvor personalet på Rosengården ikke har mulighed for det.
-Vi beholder de nuværende åbningstider og det siger jo sig selv, at vi ikke kan have vores beboere til at være der så sent om aftenen, siger lederen af Rosengården, Nellie Hilding, som også giver udtryk for, at hun glæder sig til at gå i gang med det nye projekt, som i første omgang ikke omfatter autoserviceværkstedet, det vil Vagn Laursen og hans medarbejdere fortsætte med indtil videre. Lederen af Rosengården Nellie Hilding fortæller, at der her i begyndelsen af det nye år er blevet ændret i organisationen. Hun har tidligere haft hele området, men i kraft af de mange beboere, der nu kommer til Aalestrup og dermed mere arbejde med organiseringen omkring etableringen af flere boliger, er Knud Olav Christiansen, Løgstør udpeget til at varetage beskæftigelsesområdet indenfor voksen/ handicap området.
- Det er ærgerligt, at jeg ikke skal være med til at følge de mange aktiviteter der efterhånden er for vore beboere i Aalestrup, men jeg glæder mig til at være med til at vi får startet i den nye forretning. Der bliver ikke ændret væsentligt i det nuværende koncept, men vi har da planer om, at indrette et lille ”cafehjørne” i butikken, så kunderne kan hygge sig med lidt at spise eller en kop kaffe, siger Nellie Hilding.
Det er stedfortræder Gitte Bertelsen der fratræder sin nuværende stilling som stedfortræder og i stedet bliver den daglige koordinator hos ” Plus”.
I løbet af kort tid får vi 15 til 20 nye beboere, der skal bo og arbejde i Aalestrup. De er meget velfungerende så vi skal finde seriøs beskæftigelse til dem, og det passer fint med at vi overtager ”Plus” og de opgaver der findes her, siger Nellie Hilding.
Samtidig med, at der kommer flere nye beboere, der skal findes boliger til, vil der i 2011 ske en større udbygning af Rosengården i Borgergade. Der skal bygges 16 nye boliger og derfor bliver der ikke plads til de øvrige, der er tilknyttet institutionen og som bor rundt om i byen. De har tidligere anvendt lokaler i Rosengården til beskæftigelse. Derfor skal der findes beskæftigelsesmuligheder andre steder. Der bliver heller ikke plads til  admistrationen, og derfor indgår privatboligen Borgergade 21 også i aftalen. Her vil der blive indrettet lokaler til administration for Rosengården, mens Bodil og Vagn Laursen indretter sig i lejligheden på første sal.


onsdag 15. august 2018

20 år på Hotel Simested Kro

Af Hanne Monrad SIMESTED: Lis og John Hansen kom sammen med familien til Simested i 1998, hvor de...

onsdag 15. august 2018

Festlig skolestart for 19 nye elever i Gedsted

Eleverne vil bl. a. blive undervist i girafsprog

onsdag 08. august 2018

Fjelsø er klar til at holde sportsfest

Af Hanne Monrad FJELSØ: Tidligere har man i Fjelsø afholdt det årlige motionsløb ”Kløverløbet”...

onsdag 08. august 2018

Aalestrups mål om 3000 indbyggere stadig muligt

Nye initiativer gør byen mere interessant for tilflyttere

onsdag 01. august 2018

Vesterbølle bliver igen levende

Af Hanne Monrad VESTERBØLLE: I den kommende weekend er der igen i år totalteater i Vesterbølle,...

onsdag 01. august 2018

En ny gang "Aftenmusik ved åen" i Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Så er de to lidt ”skøre” musikanter Lars Refsgaard og Ejner Noe igen...

onsdag 25. juli 2018

Sliktyve brød ind to gange i Rosenparken

AALESTRUP: Alarmen gik to gange i Jyske Rosenparken i Aalestrup natten til onsdag, 25. juli. Første...

onsdag 25. juli 2018

"Den Gamle Foderstof" i Gedsted er klar til åbning

GEDSTED: Hele sommeren er der blevet arbejdet på højtryk i sidebygningen ved Gedsted Mejeri. Det er...

onsdag 25. juli 2018

Revlingefest for alle – store som små

MØLDRUP: Revlingefesten i er i gang. Som altid står uge 30 i festlighedernes tegn i Møldrup. ...

onsdag 25. juli 2018

Aalestrup by blev ”født” for 125 år siden

Da jernbanen fra Hobro og Viborg kom til Aalestrup fik den stor betydning for byens udvikling

Arkiv

ingen nyheder i denne liste