- Din lokale ugeavis

onsdag 24. august 2011

3000 til koncert

Af: Hanne Grabow

Vejret var med koncert på Lynderupgaard

Klejtrup: Rammerne omkring Herregården Lynderupgaard var helt perfekte kulisser da Klejtrup IF i samarbejde med værtsparret på Lynderupgaard, Kirsten og Ove Glerup, for niende gang afviklede den flotte og populære koncert.
Og som det altovervejende har været igennem årene,viste vejrguderne sig da også fra den pæne side denne søndag eftermiddag. Trods både regn og blæst havde præget vejret den forudgående uges tid.
Programmet var da også som sædvanligt et god blandet farvepalet så der var noget for næsten enhver smag.Publikum mødte tidligt op for at få en god plads, nogle ville sidde i skyggen, mens andre foretrak at være tættere på scenen og de optrædende. Men alle havde mulighed
for at se musikerne og solisterne, da der var opstillet storskærm.
Som konferencier i år havde man engageret entertaineren Jesper Lundgaard, som med sin jyske humor ogcharme havde en god kontakt til publikum.
Aalborg Symfoniorkester, som til søndagens koncert varmødt op med hele 65 mand, er altid en stor musikalsk oplevelse og supplerede solisterne på en flot måde. Solisterne i år var på kvindesiden Ann-Mette Elten, Simone og Søs Fenger, der alle har en flot performance på hver sin måde, desuden optrådte Jimmy Jørgensen og Jesper Lundgaard. Og ikke mindst ”Goombay Danceband” satte stemningen rigtig i vejret da den stemningsfyldte caribisk musik væltede ud af højtalerne med de mange kendte sange som bandet har turneret med helt tilbage i halvfjerdserne.
Nogle af de numre som publikum også var vilde med, var da Jesper Lundgaard gav den hele armen med fire Elvis Presley numre, hvor han også fik tilhørerne med til at sætte gang i hoftevridningerne. Som afslutning på koncerten var det Søs Fenger og Jimmy Jørgensen der med Aalborg Symfoniorkester gav en række populære sange.
Omkring 3000 publikummer var mødt op til koncerten. Det er lidt mindre end de senere år, men vi er godt tilfredse alligevel, siger primus motor i arrangementet. Jon Pugholm. Publikum kommer langvejs fra, ja fra hele Jylland for at få en god oplevelse her og det er vi overbeviste om, at de får. Folk hygger sig og har en dejlig dag. Vi tror også, at der bliver overskud, selvom mange af udgifterne er faste og store. De tre største udgifter til arrangementet er scenen, lydanlæg og storskærm og det er jo samme beløb enten der er mange eller et færre antal publikum. Bare de tre ting beløber sig til 250.000, så det er jo store poster på budgettet, inden man skal til at se på honorar til de medvirkende. Men vi er klar til at afholde koncerten til næste år og vi er glade og taknemlige for at de mange frivillige altid er klar til at give en hånd med. I år er der omkring 100 frivillige personer, der er hjælpere rundt omkring, slutter Jon Pugholm. Jon Pugholm vil ikke på nuværende tidspunkt afsløre, om man allerede har nogle solister i kikkerten til koncerten 2012, men vi glæder os allerede.


onsdag 29. juni 2022

Der er ønske om at få stor trold til Aalestrup

Thomas Dambos trold "Ivan Evigvår" bliver hjemløs

onsdag 29. juni 2022

Gang i ølhanerne ved Gedeskægsfest

Det gode vejr var med til at trække folk til festen

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...

onsdag 15. juni 2022

Glade og smilende Mudderkidz i Ulbjerg

Forældrene smilede stort over deres møgbeskidte børn

onsdag 15. juni 2022

En rigtig go' Knaberfest

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Dette års Knaberfest blev rigtig go'. Sådan lyder det fra mange af...

onsdag 04. maj 2022

Blotter i Borgergade

AALESTRUP: Der stod en mand og vippede med sin penis.Sådan beskriver politiet den anmeldelse om...

onsdag 04. maj 2022

130 lagde vejen omkring læge- og sundhedshuset

Regionsrådsformand blev imponeret i Aalestrup

onsdag 04. maj 2022

"Kys og kør"-anlæg i Aalestrup godkendt

AALESTRUP: Trafikafviklingen ved Aalestrup Skole bliver løbende forbedret. I 2018 og 2019 blev der...

torsdag 03. marts 2022

Ukrainere sikkert til Aalestrup

AALESTRUP: Efter to en halv dages humanitær mission er Ejgil og Maria Vittrup tilbage i...