torsdag 10. januar 2013

Brandmændene i Aalestrup har været i aktion 35 gange

Udrykningsantallet til brand var faldende i 2012

Stationsleder Anders Liltorp, Aalestrup, orienterede om Falcks lokale aktivitet i sin nytårstale.

AALESTRUP: Traditionen tro, var de lokale brandmænd, aktive som tidligere, der er og har været tilknyttet Falck i Aalestrup. samlet den sidste dag i året på Falck stationen i Aalestrup.
 Stationsleder Anders Liltorp indledte sin nytårstale med at byde velkommen til alle de fremmødte og en særlig velkomst til veteranerne som flittigt møder op når der bliver indkaldt til den årlige ”Nytårsparole”.
 Anders Liltorp fortsatte sin tale med at fortælle om året 2012:
- Så er der gået endnu et år, her på station Aalestrup og her ved nytåret plejer vi jo at kigge tilbage på årets gang og kigge lidt på hvad fremtiden byder.
 Vi har i år haft 35 udrykninger, det er lidt under de 40-45 udrykninger, vi regner med, men det er jo godt for dem, som det ikke går ud over. Vi har i år haft mange bygningsbrande, men har ikke kørt til et eneste færdselsuheld, ser man på landsstatistikken er der jo også i år det laveste antal trafikdræbte nogensinde og det er jo positivt.
  I yder altid en professionel indsats og gør et virkelig godt stykke arbejde på skadestedet, I møder altid til brandøvelserne og er med jeres gode humør og kammeratskab, med til at gøre det til en dejlig station at være på. Det vil jeg gerne give Jer en stor ros for.
 Vi måtte jo i juli flytte brandkøretøjerne op på materielgården på grund af det omfattende kloakarbejde i byen, det er selvfølgelig ikke optimalt, men vi har mødt en stor velvilje og hjælpsomhed fra de ansatte på materielgården, så det fungerer godt. Der arbejdes fra Falck og kommunen på at vi flytter hele stationen op på materielgården permanent og at Falck sælger bygningerne her, det vil selvfølgeligt være lidt vemodigt, men det er en god placering på Toftegårdsvej, så det kan blive en super løsning.
 Beredskab Vesthimmerland arbejder på at der skal indsættes Hurtig Sluknings Enheder (HSE) i Løgstør og her på stationen, et spændende tiltag, som vi håber lykkedes i 2013. Fra starten af det nye år, får vi også vores gamle slukningsområde tilbage i Hvilsom, det er godt for os og for borgerne i Hvilsom området.

To nye brandmænd
På mandskabssiden har vi desværre sagt farvel til Dan Kristensen og Tom Sørensen, som har valgt at prioritere deres tid anderledes. Vi har i stedet ansat Simon Bleser Jensen og Henrik Vagner Laursen, de har gennemført grunduddannelsen i år og kommer forhåbentlig igennem funktionsuddannelsen i 2013.  
 På holdledersiden har vi desværre fået skadet Per Thornvig under indsats og han har været sygemeldt det meste af året, der er dog lys forude, da han er blevet opereret i knæet og skulle efter planen kunne indtræde i vagt i starten af marts, det ser vi frem til. Det har trukket store veksler på os andre at der mangler en HL og jeg vil gerne sige tak til dig, Gert Madsen for at give en stor hånd med at få tingene til at hænge sammen, selv om det i perioder har været surt. Klavs Bojsen, du har også hjulpet, når du har presset en vagt ind i din i forvejen fyldte kalender, tak for det. Vi vil gerne have uddannet en holdleder mere og efter at have spurgt jer, har Niki Rold meldt sig og er tilmeldt uddannelsen i 2013
 Stationsleder Anders Liltorp sluttede sin tale med at oplyse, at den første brandøvelse i 2013 vil finde sted 28. januar på stationen i Aalestrup.
 Og herefter rettede han en stor tak for indsatsen gennem året og et ønske om et godt nytår til alle.


onsdag 08. august 2018

Fjelsø er klar til at holde sportsfest

Af Hanne Monrad FJELSØ: Tidligere har man i Fjelsø afholdt det årlige motionsløb ”Kløverløbet”...

onsdag 08. august 2018

Aalestrups mål om 3000 indbyggere stadig muligt

Nye initiativer gør byen mere interessant for tilflyttere

onsdag 01. august 2018

Vesterbølle bliver igen levende

Af Hanne Monrad VESTERBØLLE: I den kommende weekend er der igen i år totalteater i Vesterbølle,...

onsdag 01. august 2018

En ny gang "Aftenmusik ved åen" i Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Så er de to lidt ”skøre” musikanter Lars Refsgaard og Ejner Noe igen...

onsdag 25. juli 2018

Sliktyve brød ind to gange i Rosenparken

AALESTRUP: Alarmen gik to gange i Jyske Rosenparken i Aalestrup natten til onsdag, 25. juli. Første...

onsdag 25. juli 2018

"Den Gamle Foderstof" i Gedsted er klar til åbning

GEDSTED: Hele sommeren er der blevet arbejdet på højtryk i sidebygningen ved Gedsted Mejeri. Det er...

onsdag 25. juli 2018

Revlingefest for alle – store som små

MØLDRUP: Revlingefesten i er i gang. Som altid står uge 30 i festlighedernes tegn i Møldrup. ...

onsdag 25. juli 2018

Aalestrup by blev ”født” for 125 år siden

Da jernbanen fra Hobro og Viborg kom til Aalestrup fik den stor betydning for byens udvikling

onsdag 18. juli 2018

Nu 100 medarbejdere hos Treco i Aalestrup

AALESTRUP: Maskinfabrikken Treco i Aalestrup har godt gang i produktionen. Her i sommer har de haft...

onsdag 18. juli 2018

Et unikt museum i Aalestrup

AALESTRUP: Den herskabelige og smukke villa, der i 1921 blev opført som direktørbolig for...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste