- Din lokale ugeavis

onsdag 20. februar 2013

Aalestrup-forening oplevede et travlt år

Af: Thorkil Christensen

Borgerforeningen 9620 har fået to nye i bestyrelsen

Borgerforeningens nye bestyrelse. Fra venstre Bjarne Nielsen, Nikolaj Loft Jørgensen, Niels Jønsson, Ove Løvendahl, Pia Knudsen, Søren Bruun Sørensen og Hanne Mette Christensen.

AALESTRUP: - Vi skal fortsætte med at arbejde sammen med handelsstandsforeningen, erhvervsklubben og andre foreninger i Aalestrup, og blive ved med at tro på, at vi kan udrette noget til gavn for byen og borgerne.
 Sådan sagde formanden for Borgerforeningen 9620 Aalestrup, halinspektør Søren Bruun Sørensen, Aalestrup da han aflagde beretning ved generalforsamlingen forleden.
 Og der er udrettet noget i det forløbne år. Formanden nævnte arbejdet omkring Nytårskoncerten, forårsrengøring af byen, byfornyelsesprojektet, kunstmekka, multisal, deltaget i planlægning af baneparken, butikscenteret og en hundeskov i Nannas Skov, tilsåning af græs på banearealet, udlejning og vedligehold af huset i bevægelsesparken, genbrugspladsen, dialog omkring opgravning til kloakering i byens gader, alkoholfrit diskotek og den grønne seniorklub, som nogle af de opgaver foreningen har været involveret i. Den grønne seniorklub, som har 10 medlemmer, er noget helt enestående. Medlemmerne hjælper til med at holde ukrudt og affald i byen borte og fik megen ros for arbejdet.
- Foreningens bestyrelse har også deltaget flittigt i møder med kommunen omkring byudvikling i Aalestrup. Det handler om, at sikre, at byen ikke kommer til at ”se helt tosset ud”. Med projektet ”Aalestrup - byen på kanten af åen” som ingeniør- og konsulentfirmaet Cowi A/S har udarbejdet efter input fra borgerne, har vi bl. a. været med til at sikre, at der kommer 9,1 mio. kr. til Aalestrup. Penge der skal gøre gavn i byen. Vi var enige om, hvad vi ville med vores by, og projektet blev godkendt 22. december sidste år. Det er en fremtidsvision, som vi skal arbejde videre med - nu har vi muligheden, sagde Søren Bruun Sørensen.
 Regnskabet blev gennemgået af kassereren regnskabschef Pia Knudsen, Aalestrup,  og viser et overskud på godt 8.000 kr. Det blev oplyst, at Nytårsoncerten 2012 gav et overskud på 14.000 kr. som er investeret i grill og udstyr i Bevægelsesparken, hvor det kan benyttes af alle borgere.
 Pia Knudsen oplyste, at foreningen har 137 medlemmer. Kontingentet blev fastsat uændret til 150 kr. for en husstand og 100 kr. for enlige.
 Til bestyrelsen genvalgtes Søren Bruun Sørensen. Helle Frandsen og Martin Nørris ønskede at træde ud af bestyrelsen og i stedet nyvalgtes Nikolaj Loft Jørgensen og Niels Jønsson, begge Aalestrup.


onsdag 29. juni 2022

Der er ønske om at få stor trold til Aalestrup

Thomas Dambos trold "Ivan Evigvår" bliver hjemløs

onsdag 29. juni 2022

Gang i ølhanerne ved Gedeskægsfest

Det gode vejr var med til at trække folk til festen

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...

onsdag 15. juni 2022

Glade og smilende Mudderkidz i Ulbjerg

Forældrene smilede stort over deres møgbeskidte børn

onsdag 15. juni 2022

En rigtig go' Knaberfest

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Dette års Knaberfest blev rigtig go'. Sådan lyder det fra mange af...

onsdag 04. maj 2022

Blotter i Borgergade

AALESTRUP: Der stod en mand og vippede med sin penis.Sådan beskriver politiet den anmeldelse om...

onsdag 04. maj 2022

130 lagde vejen omkring læge- og sundhedshuset

Regionsrådsformand blev imponeret i Aalestrup

onsdag 04. maj 2022

"Kys og kør"-anlæg i Aalestrup godkendt

AALESTRUP: Trafikafviklingen ved Aalestrup Skole bliver løbende forbedret. I 2018 og 2019 blev der...

torsdag 03. marts 2022

Ukrainere sikkert til Aalestrup

AALESTRUP: Efter to en halv dages humanitær mission er Ejgil og Maria Vittrup tilbage i...