- Din lokale ugeavis

onsdag 13. marts 2013

Gedstedhallen er klar med helt nye faciliteter

Åbent hus søndag i nyt cafeteria og motionscenter

Det nye motionscenter indrettes i det tidligere cafeteria og køkken i Gedstedhallen som i øvrigt er områdets ældste idrætshal.

GEDSTED: På søndag får alle beboere - og andre interesserede - mulighed for at kigge nærmere på de nye smukke lokaler, der er bygget ved Gedstedhallen.
 Det nye byggeri er led i projektet med at etablere et motionscenter i Gedstedhallen, og de sidste par år har der været arbejdet ihærdigt for at få projektet kørt i stilling. Mange har meldt sig til at udføre frivilligt arbejde, som løber op i rigtig mange timer, og det har været en forudsætning for, at det kunne lykkes.
 Det er et projekt, som samlet løber op i omkring tre millioner kr., og på nuværende tidspunkt mangler hallen kun at gøre selve motionsrummet klar.
 Den største del af projektet var nybyggeri af omkring 315 kvadratmeter, som rummer et nyt flot cafeteria, nyt køkken og et lyst og venligt mødelokale, der kan bruges af foreningerne og kan lejes af private til forskellige festlige sammenkomster.

IT-café en nyskabelse
En nyskabelse i den sammenhæng er etableringen af en IT-café, som mest er målrettet mod de større børn og unge. Denne del er helt færdig og taget i brug, og allerede nu kan det konstateres, at der er kommet flere brugere, og at alle er vældig tilfredse med de nye gode faciliteter.
 I de gamle lokaler, har der også været stor travlhed. Der er indrettet et rigtig godt spinningslokale i det gamle mødelokale. Det har været i gang i nogen tid nu, og der kører i øjeblikket fem fyldte hold, så det er tydeligt, at der har været et stort behov for den type motion. Der er deltagere i alle aldre, som sveder bravt på cyklerne både formiddag og aften.
 Dette lokale vil i øvrigt være i funktion på åbent hus dagen, så interesserede kan se, hvordan det foregår. Der vil også blive mulighed for at prøve en lille tur på cyklerne og selv få lyst til at få en god gang motion fremadrettet. De fleste bliver meget positivt overrasket, når de har prøvet en tur på spinningscyklerne.
 Det gamle cafeteria og køkken er nu slået sammen til ét stort og funktionelt lokale. Det skrider godt frem, og når det bliver færdig vil det komme til at rumme de egentlige motionsredskaber, sådan at der bliver mulighed for at dyrke alle former for motion i hallen. Bestyrelsen har meget store forventninger til dette lokale, som man regner med skal være åbent det meste af døgnet.
 Men på søndag kan man ved selvsyn se det flotte resultat, der foreløbig er kommet ud af anstrengelserne. Der vil også blive informeret om, hvordan det har været muligt at nå så langt, som man er, og hvordan man vil få hele projektet gjort færdig.
 Hallen er vært ved en kop kaffe i det nye cafeteria, mens man lader de gode indtryk falde på plads.
onsdag 29. juni 2022

Der er ønske om at få stor trold til Aalestrup

Thomas Dambos trold "Ivan Evigvår" bliver hjemløs

onsdag 29. juni 2022

Gang i ølhanerne ved Gedeskægsfest

Det gode vejr var med til at trække folk til festen

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...

onsdag 15. juni 2022

Glade og smilende Mudderkidz i Ulbjerg

Forældrene smilede stort over deres møgbeskidte børn

onsdag 15. juni 2022

En rigtig go' Knaberfest

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Dette års Knaberfest blev rigtig go'. Sådan lyder det fra mange af...

onsdag 04. maj 2022

Blotter i Borgergade

AALESTRUP: Der stod en mand og vippede med sin penis.Sådan beskriver politiet den anmeldelse om...

onsdag 04. maj 2022

130 lagde vejen omkring læge- og sundhedshuset

Regionsrådsformand blev imponeret i Aalestrup

onsdag 04. maj 2022

"Kys og kør"-anlæg i Aalestrup godkendt

AALESTRUP: Trafikafviklingen ved Aalestrup Skole bliver løbende forbedret. I 2018 og 2019 blev der...

torsdag 03. marts 2022

Ukrainere sikkert til Aalestrup

AALESTRUP: Efter to en halv dages humanitær mission er Ejgil og Maria Vittrup tilbage i...