BOLDRUP: Der var gamle retter på menuen, da der lørdag blev lavet ”Oldemors mad” på Boldrup Museum.
En af disse retter var grisetæer og grønkålssuppe, og for nogle af dagens gæster var det noget af en overvindelse at sætte tænderne i den noget anderledes kødret.
Det var Boldrup Museumsforening, der stod for arrangementet, der løb over hele weekenden.
Lørdag bød på forskellige gamle retter fra husmandens kostplan, og søndag var det brød bagt af de gamle kornsorter spelt, emmer og enkorn, gæsterne kunne smage på.
- Vi har haft et par gode dage. I år havde vi valgt at slå de to arrangementer sammen til ét, således at der var aktivitet på museet hele weekenden. Vi har haft lidt færre gæster end de foregående år, men selv om der ikke kom helt så mange, som vi kunne ønske - specielt lørdag - så blev der næsten spist op. Der er lige nogle skåle gul budding, som jeg vist selv kommer til at spise, siger museumsforeningens formand, Bjarne Hansen, med et glimt i øjet.
Næste gang, der er aktivitetsdag på museet, er 4. maj, hvor museets marker bliver gjort forårsklar med gamle maskiner og veterantraktorer.
18. april er der generalforsamling i museumsforeningen.
Thomas Dambos trold "Ivan Evigvår" bliver hjemløs
Det gode vejr var med til at trække folk til festen
Politiker skuffet over placering ved Hvamvej
GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...
Forældrene smilede stort over deres møgbeskidte børn
Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Dette års Knaberfest blev rigtig go'. Sådan lyder det fra mange af...
AALESTRUP: Der stod en mand og vippede med sin penis.Sådan beskriver politiet den anmeldelse om...
Regionsrådsformand blev imponeret i Aalestrup
AALESTRUP: Trafikafviklingen ved Aalestrup Skole bliver løbende forbedret. I 2018 og 2019 blev der...
AALESTRUP: Efter to en halv dages humanitær mission er Ejgil og Maria Vittrup tilbage i...